Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: vBet Нотатки не що Microsoft перекладу, що API не працює

Default vBet Нотатки не що Microsoft перекладу, що API не працює

Добрий день,
    vBet не визнаємо, що Microsoft Переклад API вниз (тому що мій вільний обсяг над).
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 07-05-12 в 22:02. Причина: Редагування BBCode

Пенсіонер;)

Якщо ment старі Microsoft Переклад API просто видалити свій API у вашому adminCP. Ми не знаємо, що б відповідь сервера з не існуючих API

Ні, я маю на увазі Microsoft Azure. Я просто хочу використати безкоштовно в 2mio а потім googles заплатив... але vBet не визнає, що microsofts вільний 2mio, з...
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 07-05-12 в 22:02. Причина: Редагування BBCode

Пенсіонер;)

vBET повинні впізнав його. Могли б ви будь ласка, подробиці Вечора-доступу в порядку мені, щоб перевірити, чому це сталося?

Але це не розпізнає його. Проблема. Спробуйте самі: vBet (останній), vBulletin (3,8) і vBSEO 3.6. Переклади припиняється, коли вільний квоти (microsofts) закінчена, але працює ще раз, коли я дозволити, "тільки використовувати Google".
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 07-05-12 в 22:01. Причина: Редагування BBCode

Пенсіонер;)

Могли б ви, будь ласка Вечора ваші деталі доступу для того, щоб перевірити, що відбувається

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Чи проблема все ще існує?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо не пишіть в цій темі

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •