Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Фатальна помилка, коли веб-сайт вимкнений

Default Фатальна помилка, коли веб-сайт вимкнений

Привіт. Коли я AdminCP / встановлення / перетворити ваш VBulletin або вимкнути і змінити його на "вимкнено", а потім вийти AdminCP і виходу з системи, а потім повторно ввести URL для головної сторінки, я отримую:

Фатальна помилка: Дзвінок в невизначений vbet_getSupportedTranslations функції () в ... / HTML / форуми / входить / class_bootstrap.php (283): Eval () б код на лінії 9

Я можу увійти назад у AdminCP і змінити VBulletin вкл / викл назад 'на', а потім вийдіть із системи та повторного введення URL для домашньої сторінки і ... головна сторінка ще раз показує правильно. Так що проблема, як видається, пов'язані з поворотним VBulletin геть.

Я біжу VBulletin 4.0.0 Patch Level 1 (Gold) і vBET 2.4.1 (активоване) без vbseo (поки що).

Вам потрібна додаткова інформація або ви знаєте, що може бути не так? Спасибі!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ми будемо досліджувати це і спробуйте відтворити. Ми зв'яжемося з вами з цього питання пізніше.

Крім цього мова йде про безкоштовної версії, так що я перемістити цей пост у безкоштовній версії суб-форум

PS.
    Зверніть увагу, що ми запланували випуск платній версії vBET 3.3.0, так що безкоштовна версія має більш низький пріоритет. Цілком можливо, що ми будемо звертатися з цим питанням на наступному тижні. Сподіваюся, що це нормально для вас - за цей час можна відключити безкоштовну версію, якщо це шкодить вашого форуму.

Міхал - Дякую. Я повністю Підтримка вашої уваги на звільнення vBET 3.3.0! Помилка, що я звітності 2.4.1 не вирішальне значення для мене, але може допомогти усунення неполадок код для 3.3.0. Я з нетерпінням будучи платоспроможних клієнтів, як тільки це 3.3.0 випустили!

Виправлено - будуть включені в 2.4.2

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •