Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Я перевстановить vBet

Default Я перевстановить vBet

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Добрий день,
    я просто перевстановити vBet і мати одне питання... я не бачу, будь-які елементи в/en/і/fr/в vbet гість кеш... в там де є більш ніж 1 ГБ. Коли ж vBet кеш?

WoW форумі | WoW Бот FairPlay форум
    Original text

Пенсіонер;)

VBET гість кеш використовується, коли гість відвідали сайти, щоб не створювати додаткові Переклад. Мабуть, ні скасування реєстрації користувач відвідав ваш сайт перекладено в/en/fr...
    Ви можете увімкнути кеш easly off

Text automatically translated from: English to: Ukrainian
    Translated text
    Ах, добре, це не отримаєте створені коли відвідати як зареєстрований користувач? ...
    Original text

Edit: Це все ще не працює. Я chmoed dir з 777 (всі dirs після vbet_guestcache). Але це не створює будь-яких. HTML файлів в /en/ або /fr/

Я дозволив гість кешу "Використання повний файл кешу для гостей" - > так, "Гостей кеш час жити» - > 21600

Гості кеш подробиці & Подробиці гостей кеш - Наступна частина
    Німецька, англійська та Французька

Будь-який варіант я forgott?
    Востаннє редагувалось wowglider.de; 11-04-12 в 21:35.

Пенсіонер;)

Ви не пропустите нічого, але, ви спробуйте використовувати інший браузер - Якщо використовується браузер, на яких ви були зареєстрованих в. б., цілком можливо, що куки зберігаються.
    Я можу перевірити його на місці якщо вам PM ftp і admincp доступ до відомостей

Я не думаю, що немає сканера з більш ніж 5 днів trys для сканування нову URL-адреси.

EDIT:
    Спасибі, тепер працює, після: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post12138
    Востаннє редагувалось wowglider.de; 14-04-12 в 11:38.

Пенсіонер;)

Як воно працює, я буду позначити цей потік, як вирішити, якщо ви до цих пір будь-які питання, будь ласка, впав можете задати

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •