Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Брендінг безкоштовно?

Default Брендінг безкоштовно?

Text automatically translated from: English to: Ukrainian
    Translated text
    Привіт, я купила, брендинг безкоштовно, але хіба vbet.

Будь ласка, надішліть мені нові інструкції як видалити, старі ті doenst працювати...
    Original text

Пенсіонер;)

Привіт
    Могли б ви описати свою проблему більш specyfic, я не можу повністю зрозуміти вас

???? Чому ви не розумієте? Як я вже сказав, я купив брендингу копію vBet, але це хіба! Це показує, що "завдяки vBET 3.5.4 ви можете насолоджуватися автоматичний переклад" - > WoW форумі | WoW Бот FairPlay форум Я хочу, щоб видалити його!
    Востаннє редагувалось vBET; 14-04-12 в 10:56. Причина: BBCode корекції

Пенсіонер;)

Ви сказали
    Будь ласка, надішліть мені нові інструкції як видалити, старі ті doenst працювати...
    В даний час vBET має різні версії для brandingfree, так що могли б ви розповісти мені якщо ви впевнені, що ви завантажили правильна?

Я не розумію вас.

Будь ласка, подивіться на мій рахунок.

Я купив vbet з БРЕНДИНГ безкоштовно.

Я завантажив і встановив "vBET354BF.zip", але наш форум є не брендингу безкоштовно, як видалити повідомлення про авторське право?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Будь ласка, будьте ввічливі - там дійсно немає підстав, щоб кричати. Я знаю, що Радек не розуміли ви в перший раз, але коли ви читаєте, ваш перший пост, ви можете дізнатися що було не дуже зрозуміло, що ви хочете видалити - vBET, брендинг?... Я зрозумів, але все ще було не зовсім зрозуміло, і Радек просто запитав вас, що саме ви маєте на увазі.

Після того, як те, що він повідомив ви ввічливі чином, те, що інші пакет для брендингу безкоштовно і ви можете просто завантажити і встановити його знову. Він не інформація перед від вас вже зробили це.

Так будь ласка - без кричали Так - ми бачимо, що у вас є брендинг безкоштовно Наш персонал має це інформація додається до кожного ваш пост. Я просто хочу, щоб перевірити на нашому FTP чи на BF пакет ОК, або є деякі помилки в ньому. Я дам вам рішення протягом декількох хвилин після перевірки його

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт
    Дійсно там була помилка в реліз BF - будь ласка, повторно завантажити і завантажити файли на сервер.

На жаль, для вашої проблеми. Будь ласка, підтвердіть робить питання вирішується.

Не зрозумійте мене неправильно, я не кричала, я просто хочу, щоб дати зрозуміти, що я хочу,... його працює тепер, потрібно лише 5 днів:-/

Завдяки все одно!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •