Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Пустий повідомлень

Default Пустий повідомлень

Я вважаю, коли у мене немає перекладу провайдерів доступні, я просто отримати порожнім повідомлення від члена його використання. Це коли у мене є "Показати вихідний текст для користувача" встановити не показувати
    Востаннє редагувалось DirtRider; 09-04-12 в 09:44.

Пенсіонер;)

Я буду перевірити його на. Також сказати мені, щоб "Показати вихідний текст для користувача" встановити на буде порожнім повідомлення відображається?
    Також зверніть увагу, викликало що це може бути приплив але неправильно постачальник секрет, id, api ключ

Ну, якщо у мене є показати вихідний текст для користувача, установіть для, то так, він буде показувати вихідного тексту. Справа в тому, то у вас буде пост в потоці, який не англійською мовою, і вона отримує ігноруються. API ключі, схоже на роботу, коли Переклад провайдерів доступні.

ОК не турбуйтеся про це більше з поточних проблем, у мене з таких змін, я тепер видалив його, що на wast грошей це одне виявилося
    Востаннє редагувалось DirtRider; 11-04-12 в 08:12.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як ви отримали у відповідь у цій дуже темі - наші співробітники перевірка питання.

Пенсіонер;)

Я не можу відтворити це питання на форумі тестування. Могли б ви будь ласка показати мені url з прикладом там, де пост "порожній", і якщо доступ, ви вже надіслати мені це ще workig, я хотів би перевірити його на місце

Вибачте, я не можу, як я зняв це моделювання з мого сайту, як вона була даючи нам занадто багато питань.

1. Пустий пост, коли Переклад постачальник не була доступна (установка не показати вихідний текст)
    2. Повідомлення іншими мовами окрім за замовчуванням, коли Переклад постачальник не була доступна (параметри відображення вихідного тексту) це викликало плутанини як англійська члени не міг зрозуміти посаду і їх ігнорувати.
    3. Форум уповільнення прямо вниз коли Переклад постачальник не була доступна, форумі члени скаржилися, що вона не була прийнятна на ці повільні швидкості.

Пенсіонер;)

Як я вже сказав, я не можу відтворити цю проблему, так що якщо ви цього не зробите vBET встановив, і тому ви не можете показати мені цю помилку в "дії", що це неможливо для мене, щоб перевірити, що пішло не так.
    Будь ласка, дозвольте мені перевірити його в ваш ftp.
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 14-04-12 в 16:34.

Пенсіонер;)

Немає відповіді, тому мені потрібно, щоб закрити цю тему. Якщо у Вас є ще питання, що стосуються цієї теми я відкрию його іншим способом, будь ласка написати новий.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •