Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Google API, якою ціною

Default Google API, якою ціною

Я тільки що встановив цей продукт і подивитися, що Google є платною послугою. Я також бачу, це те, що вони призводять, як вартість.

Використання тарифи:

Переклад:
    $20 за 1 М символів тексту, скориговані звинувачення в пропорції до кількість символів, що насправді умови.
    Мова розпізнавання:
    $20 за 1 М символів тексту, скориговані звинувачення в пропорції до кількість символів, що насправді умови.
    Справа в тому, я поняття не маю, що це може зіткнутися в місяць так що якщо хто-небудь може дати мені уявлення про те, що вони платять за місяць було б оцінили. Я знаю, що це буде також залежить від трафіку на ваш сайт і буде варіюватися від веб-вузла, але мені дійсно потрібно певний тип Орієнтир для цього Якщо можливо може бути ви буде також означати те, що тип трафіку вашого сайту має або просто розмістити посилання на ваш сайт, і я намагаюся і Порівняйте це мій форум

Я все ще намагаюся знайти деякі відповіді на це

Не турбуватися про це, як я зняв це моделювання з мого сайту

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Здається, що наші користувачі не хочу розповісти про свої витрати на переклад. Як ви написали в перший пост, Google чітко описує витрати. Також Microsoft дає вільний переклад (з щомісячний обмежень, але безкоштовна), і ми збираємося просто випустити нову версію, яка дозволить керівництві перекази

Так, що вони роблять, але це не дає нам будь-яка ідея що це може прийти до наприкінці місяця

Пенсіонер;)

Якщо вашої обмежень, Переклад API не буде будь-який over-quoted переклади. Це працює, як це зараз у вільний Переклад Microsoft API, якщо ви використовуєте о 2 М символи API просто зупиняється, перекладу

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Добрий день,
    мій форум має близько 175,000 посад і 25000 теми, я перекладати англійською та французькою. У перший день провів близько 1,5 млн., майже $20. Якщо є інтерес я можу продовжувати що тут так пізніше.
    Original text

Пенсіонер;)

Привіт

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Я знаю. Я але зовсім не скаржуся.
    Original text

Перевести API: Переклад
    Кількість символів
    Щодня квоти: 2 М
    28-день Загальна: 21.03 М
    Переклад APICharacters19.82 M396.30 USD
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 07-05-12 в 21:57.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •