Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Переклад адресу URL ...

Default Переклад адресу URL ...

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Знову ж, відбуваються дивні речі зі мною в Google. Раніше, команда сайту: ... Я 150000 результатів, а тепер раптом 24600.
    І я підозрюю, що це перекладач повинен, зокрема, переклад URL-адрес.
    Я засновують свої підозри про те, що прапори приховані посилання на теми, але не в формі, такий як, наприклад, у мене є тема:
    ... /лотерея-ліги-PES-2010-PC-23209.html
    посилання під прапор вказує тему:
    ... /ан/.../лотерея-ліги-PES-2010-PC-23209.html
    і вона дійсно доходить до іншу адресу:
    ... /ан/.../випадкових ліг-PES-2010-PC-23209.html

Випадково переглядати результати Google і немає буквально жодного форуму теми на іншу мову. Ці форуми, теги сторінок vbcmps, але не тема. Звичайно трагедія.

Не могли б ви принести мені це - можливо - то підстави?
    або
    Чи можу я відключити переклад URL-адресу або - що було б набагато краще - спосіб сказати, що прапори були ті ж адреси, які знаходяться на сторінці.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Translated text
    Доброго дня. Такі скачки відбуваються в індексації в Google - особливо, коли Google змінив алгоритм, або оновити свої індекси. Часто швидко повернутися інші показники.

Надіслати посилання, немає нічого з ним робити, тому що коли ви починаєте не пов'язують не перекладаються, і закінчити на переклад vBET робити 301 редирект в якому чітко сказано, що сайт постійно перенаправлені. Крім того, таке перенаправлення тільки при зміні переклад, будучи вже в потоці (посилання не переведений на всі мови з міркувань продуктивності). Якщо ви зміните зору перекладу на форумі, всі посилання вже переведені.

Тим не менш, у даний час фактично може бути причина через яку Google може віддати перевагу не переведена проіндексованих сторінок - якщо ви використовуєте vBSEO і виявилося канонічної посилання причини. У цій конфігурації заголовка vBSEO додає посилання сказавши, що реальна адреса є адресою без додавання мови. А якщо у вас виявилося на сторінці Google переведений будуть розглядатися як щось, що повинно бути за іншою адресою - адреса, яка вже індексуються безпосередньо там.
    Проблема з канонічною посилання, які додаються до vBSEO вже повідомлялося і вирішили - буде включений в vBET 3.3.0 До цього часу ви можете відключити vBSEO канонічної посиланню, або просто почекати
    Це підтверджує тезу, що vBSEO не додає обраним канонічної теги URL - тому, що вони проіндексовані.
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 08-01-10 в 12:24.

Translated text
    Дякую, але чомусь ця відповідь не задовольняє мене.

Я використовую vBSEO, але в мене, і я відключив канонічному URL-адрес, але перекладені сторінки індексуються в трагічний шлях, якщо не сказати, що вони не індексуються взагалі.

Через 1,5 м, ок роботи vBET 3,2 і 1 / 2 років на vBET 2.x за запитом
    "Сайт: http://..../en/" Google повертає результати: Результати 1 - 10 з приблизно 114 !
    "Сайт: http://..../zh-CN/" Google повертає результати: Результати 1 - 10 з приблизно 158 !

з яких 2 / 3 частини vbcmps ... день на форумі є ~ 50 нові теми.

Я не думаю, тому він повинен працювати vBET, тому що, коли такі дії "отримати більше трафіку, користувачі та доходи від AdSense!" Ви можете переміщатися між казкою.
    Original text

Translated text
    Додатковий трафік не казка просто факт. Див тут:
    vBulletin.org Форум - Показати повідомлення окремо - В.Б. підприємства Перекладач

А також тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET не індексує сторінки. Ніякого програмного забезпечення на форумі не індексує сторінки. Сторінки сканувати тільки роботи, які знаходяться за межами вашої інфраструктури.

Роботи можуть дати натяки poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 редирект, або канонічне посиланням.

Я розумію, у вас є канонічна зв'язок, і ви були відключені. Будь ласка, введіть URL до форуму і зміст файлу robots.txt
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 09-01-10 в 05:52.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Translated text
    Додатковий трафік не казка просто факт. Див тут:
    vBulletin.org Форум - Показати повідомлення окремо - В.Б. підприємства Перекладач

А також тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET не індексує сторінки. Ніякого програмного забезпечення на форумі не індексує сторінки. Сторінки сканувати тільки роботи, які знаходяться за межами вашої інфраструктури.

Роботи можуть дати натяки poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 редирект, або канонічне посиланням.

Я розумію, у вас є канонічна зв'язок, і ви були відключені. Будь ласка, введіть URL до форуму і зміст файлу robots.txt
    Original text
    Translated text
    Дякуємо за - як завжди небагатослівний - відповідь, я попросив керівництво про те, що моя проблема ...

На щастя, він вже працював його з цією проблемою. Вирішено.

пс.
    Адреса в Інтернеті, ймовірно, слід знати, якщо тільки через те, що ліцензії та адресу сторінки, призначається мій нік у цьому форумі
    Original text

Translated text
    Доброго дня. Мій намір ніколи не лаконічною інформацією адміністрації. Якщо це так, ви отримали помилування. Намір адміністрації чітких і прозорих інформації. Пігментація може заступити однієї інструкції.

Насправді - наша система повідомлень форуму за адресою, пов'язаному з ліцензією. Наступного разу там zaglądnę

Я радий, що ви знайшли рішення - якщо ви можете поділитися ним з іншими, якщо хто-то була подібна проблема?
    Original text

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •