Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 15

Тема: Починаючи з новітнім оновленням vbet сервер звіти надмірне використання ресурсів за vbet

Default Починаючи з новітнім оновленням vbet сервер звіти надмірне використання ресурсів за vbet

Привіт після оновлення до останньої vbet минулої ночі сервер в даний час звітність надмірне використання ресурсів за vbet
    Час: Вт лютого 21 13: 02: 15 2012 + 0000
    Обліковий запис: xxxxxx
    Ресурсу: Час процесу
    Перевищено: 65324 > 1800 (секунд)
    Виконуваний файл: /usr/bin/php
    Командний рядок: /usr/bin/php
    /XXXX/xxxxxx/public_html/forumz/vbenterprisetranslator_seo.php
    PID: 28614
    Вбив: ні
    я отримую сотні з них, хтось може працювати на оптимізації коду або що-небудь????

Пенсіонер;)

Ми працюємо над optimalization в кожному rea; ВРУ

Я розумію, що, але останній реліз ще гірше для навантаження, ніж попередній, вона вбиває мій сервер!

Пенсіонер;)

Ми не роблять будь-якої продуктивності змінюється оновлення. Ми тільки додати новий Переклад провайдера, з дуже ж algorith

Також те, що ви бачите:
    Його не vbenterprisetranslator_seo.php, який займає всю ваші ресурси - це весь ваш форум, тому що кожен запит форум проходить trought vbenterprisetranslator_seo.php, яка тільки встановлює кілька змінних для vbseo.php і включає в себе дуже потрібний ресурс. Встановити весь ваш трафік форуму цей файл на ваш Htaccess файл. Так, існує не питання, з цим файлом на всіх - це цілий форум споживання. Якщо необхідно більше опис в цій області - відкрити нову тему для нього або знайти вже існуючих. Одне питання за один потік

Могли б ви зробити попередня версія vbet доступні для мене так що я можу знизити і побачити, якщо навантаження субсидії потім будь ласка?

Пенсіонер;)

Вечора надіслано повідомлення, будь ласка, перевірте вхідні

Спасибі!, встановити, що пізніше сьогодні і пост завтра після перегляду розірвати статистика

На жаль, мій сайт vb3, я думаю, пакет, наданий для vb4.

Пенсіонер;)

Ой жаль мені зробити це знову

ОК, я не пост назад відразу як я хотіла, щоб переконатися, але попередньої версії не є навантаження сервер вдвічі менше, ніж Остання версія, ви думаєте, останню версію, може знадобитися дивлячись на зрозуміти, чому?

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •