Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 15 з 15

Тема: Починаючи з новітнім оновленням vbet сервер звіти надмірне використання ресурсів за vbet

Схоже, що існує більше затримки, тому що vbet перемикання на іншого постачальника перекладу, що займає більше часу, щоб отримати дані з. Коли він робить цей http-підключень, залишити відкритим (і, іноді, час в).

Пенсіонер;)

Викликало це може бути приплив на "Apertium API", які іноді timeouting зв'язку з постачальником Внутрішня помилка, робити, що ви пробували перетворити його з і ніж перевірити його знову

Ні, але я буду перевірити, спасибо.

Пенсіонер;)

Як немає відповіді я буду позначити цей потік вирішити, якщо ви все ще є запитання, будь ласка, впав до aski буде відкрийте його

Я знаю, що ви позначили це вирішити, але я не можу отримати на ваш сайт, коли кілька разів!
    Питання, як видається, що vbet не закриття процесів належним чином і залишити багато їх відкритими, Apache, потім asseses як багато дочірніх процесів, вона потребує і створює їх досить скоро готові з всі дзвінки на vbenterprisetranslator_seo.php і всі процеси, що це залишаючи відкритими навантаження на сервер, що йде вгору.

Я переїхала сервера на більш потужний сервер і навантаження все ще існує, нові господарі сказати так само, як старий, що один "отримати постачальника" програмне забезпечення ", щоб оптимізувати vbenterprisetranslator_seo.php за путівкою у політичне небуття і будь-які файли, що вона називає"

Я не можу тримати це в підсумку платити для переказів, а тепер £ 200 на місяць для сервера вона вбиває мене, що мені потрібно зробити, щоб отримати vbet закрити його дзвінки на процеси належним чином?

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •