як назва говорить. "Використання Google тільки" встановлено ніяких
як назва говорить. "Використання Google тільки" встановлено ніяких
Слід зазначити, що немає інших провайдерів доступні на даний момент так, як я вгадую активних Макс було досягнуто. Google доступний, але це не те, позначений як такий.
Запустіть тести для google. Ви маєте це в:
vBET завантажені файли - > робити не завантаження - > Сервіс - > googleapiv2test.php
Помістіть його в вас форуму кореневої папки і показати результати
Починаючи Переклад тест для Google API v2
Результат тесту: {"помилка": {"помилки": [{"домен": "usageLimits", "причини": "accessNotConfigured", "повідомлення": "Доступ не вказано"}], "код": 403, "повідомлення": "Доступ не вказано"}}
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 502.209960938
Яка є дивно, тому що я не змінив настройки консолі Google API
По-перше:
Переклад Google API v2 працювали перед сплачуються помилка, або він не працює з початку?
Якщо вона використовується для роботи, ми повинні звернутися до служби Google, якщо ні, могли б ви будь ласка по-перше перевірити:
-Якщо тарифікація включений через API для консолі
-Якщо у вас є vBET configurated належним чином
Також я знайшов ще один з можливих рішень:
Ви можете спробувати включити його іЦе, що я зробив і перевести api служби тільки
-Google v2 перекласти API працював штрафу до мого останнього оновлення до останньої версії
-Платіжний увімкнуто
-Ключ API і всі матчі в vBET, інші параметри, інші, ніж використання google тільки було змінено
-Я намагався повороту api і
Так добре, я буду писати Google у вашого імені, або ви хочете, щоб робити це на свій власний?
Якщо ви могли б зробити, це було б здорово. Дозвольте мені знати, якщо вам потрібно іншу інформацію.
Пошти відправлено в очікуванні відповіді
Раніше я писав повідомлення в групи Google, і схоже, що хтось з Google фіксований його. Проблема вирішена!