Я Логін/logouat, перегляд деякі посади, і я не бачу будь-яких спливаюче вікно. Могли б ви описати мене крок за кроком що подивитися спливаюче вікно?
Я Логін/logouat, перегляд деякі посади, і я не бачу будь-яких спливаюче вікно. Могли б ви описати мене крок за кроком що подивитися спливаюче вікно?
я думаю, ви будете мати, щоб стерти файли cookies, тепер, але коли повідомили мені (і я бачив його кілька разів собі) увійшли поза натиснули на посилання, щоб повернутися до сторінки, що я останній переглянутий і поле вискочив і сайт не буде завантажуватися правильно, поки одну з кнопок була натиснута, я випробував у IE9 користувача, який повідомив, що він був за допомогою Firefox
ОК, я буду перевірити його в цих браузерах
Ще немає спливаюче вікно. Будь ласка, дайте мені точну "що робити" список, коли він показує вам. Точна url, точний переклад (якщо необхідно), коли (у якій темі) вихід, в яких спробуйте увійти - все, що можна питання
Кроки, які я дав вам це, як це відбувається, неможливо відтворити його знову, вдалося відновити його один раз, після проведення проблема тут, але не може знову, Didn't користувача надати url, інші, ніж той, що він був Перенаправлено Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения-Excel VBA программирование - доступа і коли це сталося для нього, я дуже сумніваюся, що мені вдалося підібрати точне потік він зробив, щоб перенаправити повідомлення.
EDIT: він просто розповів мені що він не ввійшли в систему, він просто введені url сайту у свого браузера, щоб отримати його там і поп до з'явився!
Я знаю, що це питання для вас, але зараз є важко здогадатися, що може couse його. Може попросіть його те, що його s мови користувача?
Я дав вам всю цю інформацію на початку ланцюжка, він не мав Форум проводки мови, як він не був підписаний в, його браузер налаштований на Англійська і він Індійська живуть в новий Делі ******
Добре, дякую. Буде перевіряти його знову, але як я вже сказав, це важко здогадатися, що викликало приплив його, vBET Міхал з цього тижня, але після того, як він є, тому ми будемо говорити про цю проблему. Якщо ви отримаєте будь-які додаткові відомості про помилку, будь ласка, дайте мені знати.
ОК, але я це постійно хороший кілька тижнів тому, а потім вона зникла, коли я зробив оновлення, але тепер здається, що він все ще може бути досвідченим, я просто може відключити російської мови, як я не покладатися на питання, які не присутні, і коли моя alexa рейтингу пройшов шлях від 79,000 більше 300000 то це серйозна, мій рейтинг починає повернутися, але, як я сказав, я не можу взяти шанс, так що я буду відключити його.
Хоча ми не вдалося перевірити цей хлопок з всередині є одним explenation, чому схоже, російською (щоб відключити його completly, як я вже казав в попередньому пості, виконайте: admincp -&ГТ; від vbet&ГТ; різне -&ГТ; перенаправлення користувача мова : інваліди):
-Після вихід - користувач не має його настройки - він розглядається як гість, спливаюче читати куки від настройки браузера