Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 26 з 26

Тема: Люди, які відвідують мій сайт спочатку задають питання по-русски?

Thats не пояснення, мій браузер ніколи не була встановлена на російську, але я бачив його, коли мені увійти, як він зробив, я не можу поручитися, що його браузер ніколи не була російська, але він є індійський, живе в новий Делі і типів і говорить англійською, так чому на землі б наші печиво читати як Російська?

Пенсіонер;)

Мої вибачення його читати заголовки, ви можете навіть ніколи не набір/використання російської мови, але ваш браузер може тонкий, ви були. Це є все, що я можу сказати без перевірки його - Вибачте, я не бачу цього спливаючих

Я вимкнув російської мови, бачачи спливаючі вікна не допоможе вам як після того, як ви маєте звільнив його, він не повернеться (принаймні, не на деякий час!), це не можливо для мій браузер "думати" я поставив або використання російською мовою, єдина мова, що коли-небудь була створена у браузері використовується за замовчуванням Англійська Великобританія, як я сказав, я не можу поручитися за людина, хто повідомив про це, я відчув це раніше і їм цілком впевнений, інші теж.

Для того, щоб мова помилка відбудеться, або я фізично змінити його, щоб змінити його (vBET) або нас використання програмного забезпечення, російська проксі (або проксі-сервер налаштовано на підроблені, будучи Російська) тільки один з яких є можливим для мене і thats vBET.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Я не розумію, де ви збираєтеся. Ви отримали відповідь проста - примусове поведінка ви - ви встановите її в настройках.
    І можна легко вимкнути його Адмін Ср -&ГТ; від vbet&ГТ; Різне -&ГТ; перенаправлення користувача мова.
    Туди і встановити Інвалідів. компанія не буде просити або перенаправлення більше.

Це здорово, що vBET веде себе так, як ви налаштували його. Було б погано, якщо це ігнорувати настройки. Для програмного забезпечення не має значення, які мови користувач говорить, або те, що робить він стверджує про його настройки браузера. Для програмного забезпечення єдине, що питання є фактичним заголовки, який поставляється з проханням. І тих, хто перевірив з параметрами, які ми обговорюємо про. Нічого більше. Це як vBET працює тут, і ви можете легко змінити його, якщо ви хочете. конфігурацією вашої.

Я пропоную перевірити налаштування Вашого браузера, коли це станеться знову (він у вас все одно попросили перенаправлень включений). І якщо Ви не знайдете там в мовних параметрах мову вас просять бути перенаправлені, то перевірте також, що приходить на сервер (додати деякі журнали) - будь ласка, пам'ятайте, що Інтернет-велике місце, і Ваші посилки приходить багато місця - цілком можливо, що деякі проксі-сервер додає свої заголовки вашим запитом. У будь-якому випадку - немає ніякої магії. Якщо ви де запропоновано перенаправити на vbet і було перенаправлення російською мовою потім розгром запитом були заголовки в мові російською мовою на всіх мовах, відомих вбет Ви можете перевірити це самі, якщо ви хочете просто зайти в файл /Includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php та ще функція перевірки vbet_getRedirectionLanguage. Це також гарне місце, щоб додати ваші журнали, якщо вам те, що ми маємо помилка і хочете, щоб довести його до нас.

Якщо ви віддаєте перевагу відключити повний застосунків, замість того, щоб один параметр, (які ви поставили перед собою)-робити те, що ви думаєте, думаю, що ви робите... Це ваш форум. Ми раді, щоб пояснити вам, чому це відбулося, і як його можна змінити. Якщо ви більше потрібна допомога, будь ласка, просто написати

Михайло, спасибо за ответ, так я налаштований vBET запитати і vBET повинен працювати таким чином, без проблем, однак, питання було те, що Незареєстровані або peopel хто журналу з буття попросили переадресація питання, vBET, наскільки я знаю не повинен працювати таким чином, також мова є завжди російська, так що тут в два сценарії:
    1. Незареєстрований користувач з Індії відвідувань сайту, див в спливаючому (російською мовою) просять, якщо він хоче, щоб встановити його мови російська, він знижується і можна переглянути на сайті у звичайному режимі в Англійська, якщо він приймає (але будь ласка Майте на увазі, як він не володіє російською, він не може прочитати поп) він перевозиться на Довідка Microsoft Office - Microsoft Office обговорення - Excel VBA Програмування - Програмування доступу

2. Я отримати розповів про це (і відчув це себе в минулому) і вхід з форуму, виберіть посилання, щоб взяти мене на місце, я був Перегляд перед, і тоді я встаю поп російською мовою, на той самий сценарій як вище відбувається...

Якщо ми вийшли з системи чому ми буде представлений з поп вгору? поп це тільки для входу в людей чи не так?

Він не буде мій сервер, як її у Великобританії і присвячений, я мати повний контроль над нею, як я сади хоча, я відключені російської мови тепер так що сподіваюся, щоб зупинити питання.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Якщо ми вийшли з системи чому ми буде представлений з поп вгору? поп це тільки для входу в людей чи не так?
    Ні, це відбувається, люди, хто починає новий сеанс:
    Quote Повідомлення від Parameter description
    Переспрямування буде відбуватися тільки на початку нової сесії (клієнт повинен мати cookies включені або буде перенаправлено кожного разу).
    І він визнаний cookies.

Також, як я писав до тільки те, що важливо для вашого сервера є те, що мова заголовок поставляється з запит. І, здається, що в стенд ваші сценарії заголовок з російською мовою прийшли з проханням. Будь ласка, Перевірте конфігурацію сервера - може бути, ви встановили деякі мови за замовчуванням, додано, коли немає мови заголовка встановити. У всякому разі я сумніваюся, що у нас є помилка, тут. Ця функція не було змінено протягом дуже довгого часу, і вона працює чудово. Ми можемо перевірити, якщо це відбудеться знову в журнали - швидше за все він покаже, що я написав - що російської мови код був відправити у відповідний заголовок. Якщо я помиляюся, ми буде виправити помилку, але спочатку ми повинні підтвердити те, що будь-які помилки.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •