Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 26

Тема: Люди, які відвідують мій сайт спочатку задають питання по-русски?

Default Люди, які відвідують мій сайт спочатку задають питання по-русски?

Привіт все, коли люди з інших місцях по всьому світу відвідати мій сайт, вони, здається, отримати спливаюче просимо питання російською та url mysite.com/ru/ якщо вони натисніть одну з кнопок, то вони отримують сайту на своїй мові, хтось може допомогти?

Ось посилання на пік, показані на messagebox http://www.thecodecage.com/Russian%20question.PNG
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 02-01-12 в 20:15.

Пенсіонер;)

Привіт
    Більшість мабуть це не викликало приплив vBET - vBET не встановлювати будь-які спливаючих вікон, переконайтеся, що це не є частиною будь-якого плагіна або моделювання

Я ніколи не побачити його, не vBET попросіть користувача якщо вони хочуть, щоб перейти до їх ДопомогаПошукКористувачіКалендар, щоб задати своєю мовою?

Це формулювання!
    ПЕРЕЙТИ КАРУСЕЛЬНИЙ РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
    Це Переклад
    Перейти до Російська Переклад?

Так що це безперечно vBET робити це!

EDIT: і у мене є остання версія від vbet як ви знаєте, всі ваші доступи, ТЧ я б вам деякий час тому, як і раніше буде працювати, якщо ви повинні перевірити речі.
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 02-01-12 в 22:56.

Пенсіонер;)

Ok
    Єдине, що прийшов до мене. Могли б ви будь ласка, перевірте значення два варіанти:
    AdminCP - > vBET - > Різне - > переспрямувати мову користувача
    і
    AdminCP - > vBET - > Різне - > переспрямувати мову користувача
    Будь ласка, спробуйте вимкнути його, потім перевірити знову для виринаюче вікно

Я б піти на проблеми, що але thats не дуже питання, це той факт, що це завжди російською мовою, і в першу чергу!, хлопець з Індії відвідали сайт сьогодні, і він отримав, що російською мовою, його браузер налаштований для англійської мови, його місце новий Делі, не був членом так не вибрали форумі мови, так що він тільки повинні мати форум, представлені в свою мову за замовчуванням "Англійська"

Я вважаю, що існує інше питання, інші, ніж перенаправлення користувача, якщо воно було, що він не завжди буде російською мовою.

Pop up встановлюється для:
    Перейти на редагування профілю
    Тільки після Логін
    Перейти на мову користувача
    Запитав - користувачеві буде запропоновано чи він хоче бути Перенаправлено

Я просто вийшли з мій форум (як їм завжди реєструється в) і полі з'явився, параметри "після увійти" так чому після журналу з потім?, я було цікаво, чому моє членство було сповільнилося і моє дохід від реклами були впали, я шукав причин, жоден з яких я можу знайти але раз поп вгору чи є сайт не завантажується, якщо поле скасовано або ok'd жоден з пошукової системи, які можуть зробити!

Пенсіонер;)

Гаразд
    За допомогою доступу ви послали мене я Віль перевірити його прямо зараз

EDIT:
    Могли б ви описати мене крок за кроком що робити, щоб побачити, що спливаючі,
    При необхідності може протестувати creat ви також не адміністратора облікового запису.
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 03-01-12 в 21:03.

Вечора надіслані нові подробиці зареєстрованого користувача.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •