Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 18

Тема: ЗАПИС на різних мовах

Default ЗАПИС на різних мовах

Привіт Міхал,

Ви запитали мене в інший потік, щоб описати це на форумі Запит компонентів.

Див посилання ще раз: натисніть

За допомогою цього хака у вас є вибір, якщо англійська або урду. Виберіть мову урду, і ви дійсно будете ввівши на урду, а потім ви можете встановити його назад на англійську перемикатися потім буде поміщений справа наліво.

Це те, що я хотів би бачити пристрою, але я сумніваюся, що це відбудеться.
    Востаннє редагувалось vBET; 15-10-09 в 00:39.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Дякуємо за запит.

Я не знаю, що урду, тому я не розумію питання. Також демо на форум, який я не можу зрозуміти, на всіх

Чи можете ви описати мені більше, чим вона займається?

Також, якщо ви пишете англійською мовою, будь ласка, встановити за замовчуванням мову на англійську, або встановити опцію автоматичного додавання не мова BBCodes коли писати новий пост. Типова мова говорить те, що мова за замовчуванням для ваших повідомлень Ви можете змінити його на глобальному рівні в кабінеті, або для певних нове повідомлення в редакторі.

Урду мовами.

Якщо ви читали опис, що зв'язують її скажу.

Він дозволяє писати або типу на мові урду.

Але урду не підтримується перекладів Google, так vBET не може з цим впоратися не менш, причиною такого тексту не буде переведена на інші мови ...

Це був просто приклад.

Моя функція запиту, якщо можна було б для нас, щоб написати на різних мовах (в реальному часі), а не писати на одній мові, а потім все це отримує переклад пізніше.

Подивіться на код, що працівник, щоб подивитися, що я маю на увазі.

Але ви можете написати на різних мовах ... Вибачте, але я дійсно не отримаєте крапку.

Коли ви пишете щось, що ви записуєте в режимі реального часу. І ви можете записати його в кожному підтримуваному мовою, і навіть на декількох мовах в одному повідомленні. Вам НЕ варто писати на одній мові

Просто прочитайте цю статтю: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Я думаю, що ви маєте на увазі з вашим зламати можна вводити польські допомогою англійської клавіатури або англійською мовою, а потім зламати ваш переведе його.

Чи так це буде працювати?

Або, наприклад, я буду мати можливість писати на хінді в хінді алфавіт, а не англійська. Хінді має свій власний алфавіт в різних символів.

Я сподіваюся, що дозволяє більш повно сенсу.

Коли ви пишете мовою, ви пишете на цій мові. За допомогою цієї мови символів. До тестові повідомлення - ті, які написані на різних мовах - ви можете побачити оригінал (до переведення) - просто натисніть на стрілку праворуч від прапора на мові оригіналу.

Або краще подивитися тут. Повідомлення нижче, на японській мові - це означає, що вона написана на японській мові - натисніть на стрілку, і ви побачите оригінальний текст, який був записаний (я не знаю, японська - це просто скопійовані з Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Ukrainian
    Translated text
    Є торти, не алкоголь
    Original text

У районі тестових повідомлень ви також можете побачити горщики, написаних на інших мовах - ті все було написано з використанням своїх національних символів. Таким чином, коли користувач з якоїсь країні буде підписатися на ваш форум. Він не може бачити тільки ваш форум на своїй мові - він може також писати на своїй мові!
    Востаннє редагувалось vBET; 17-10-09 в 03:45.

Дивіться шовкографія, я вибрав мій японську мову з UserCP -> Змінити свої дані.

Так що, коли я починаю новий потік і типу я бачу тільки англійські символи?

Я впевнений, що це стає для вас засмучувати, але Міхал див. мій останній екран.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •