У Google API сторінку налаштувань, встановити Макс 1 М символи perday = її означає, що мені потрібно, щоб платити $20 на добу до google, щоб використовувати google translate. Це нормально для мене, як я заробив більше, ніж за день від оголошень
Так, я намагаюся зробити більше менше грошей, що мені потрібно, щоб витратити, щоб Google кожен день, але все ще можна за допомогою google translate. Я ще не впевнений, що результат тесту для нижче ідея, тому я прошу для офіційної відповіді і ця Довідка громади
-1 Поради/хитрості. Більш менш текстові символи, які перекладено, тим більше менше грошей, що мені потрібно витратити, щоб google
Тому я думаю, використання, якщо не умовного в деяких областях, в моєму форумі, що не важливо, в деяких шаблонів, тому google перевести немає необхідності його перекладу, тому більше менше грошей, що я потрібно витрачати Google:
Якщо цей район є немає необхідності, показані в перекладеної сторінки, тому немає необхідності переводити, це умовні? :
< якщо condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
Деякі області, не важливо, що немає необхідності переводити. тобто Ласкаво просимо заголовок оголошення тощо
</ Якщо>
НФ. Я отримую, що код тут http://www.vbenterprisetranslator.co....HTML#post7847
-2 Поради/хитрості. Не треба перекладати деяких форумах, що не важливо
Я думаю, що в даний час vbet є перекладати всі форуму і Існує немає опції для виключення деяких форумах
тому я думаю, що потрібно це, якщо не умовні, що ми повинні обернути в коді цих плагінів:
'vB підприємства Перекладач - прапори'
'vB підприємства Перекладач'
'Написати гість кеш'
Якщо ($ GLOBALS ['forumid']! = xx) {
код плагіна вище, що необхідно обернути
}
Зміни НФ xx wih форум не потрібно виключити з перекладу
Адміністрування Примітка: Ця рада є неправильним,-це взагалі не потрібно
-3 Поради/хитрості. Не треба перекладати деякі стилі, тільки перекладу в стилі
Наприклад:
замовчуванням стиль domain.com перекладається
але domain.com/?styleid=xx перекладається знову, її означає подвійний сторінки, що перекладається, навіть мають той же зміст тексту, тільки інший стиль, її не права, чому ми повинні перекладати всі стилі
тому я думаю, що потрібно це, якщо не умовні, що ми повинні обернути в коді цих плагінів:
'vB підприємства Перекладач - прапори'
'vB підприємства Перекладач'
'Написати гість кеш'
Зміна НФ xx wih styleid, який потрібно перекластиЯкщо (STYLEID = = xx) {
код плагіна вище, що необхідно обернути
}
будь ласка, поділіться ви думаю, що буде його роботи, і якщо у вас є інший спосіб збереження скромний гроші, використовуючи заплатили Google v2 API занадто