Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 11 до 11 з 11

Тема: Як збереження скромний гроші, використовуючи платних Google API v2. Будь ласка, поділіться, поради та хитрості!

Режим Перегляду

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Як збереження скромний гроші, використовуючи платних Google API v2. Будь ласка, поділіться, поради та хитрості!

У Google API сторінку налаштувань, встановити Макс 1 М символи perday = її означає, що мені потрібно, щоб платити $20 на добу до google, щоб використовувати google translate. Це нормально для мене, як я заробив більше, ніж за день від оголошень

Так, я намагаюся зробити більше менше грошей, що мені потрібно, щоб витратити, щоб Google кожен день, але все ще можна за допомогою google translate. Я ще не впевнений, що результат тесту для нижче ідея, тому я прошу для офіційної відповіді і ця Довідка громади

-1 Поради/хитрості. Більш менш текстові символи, які перекладено, тим більше менше грошей, що мені потрібно витратити, щоб google

Тому я думаю, використання, якщо не умовного в деяких областях, в моєму форумі, що не важливо, в деяких шаблонів, тому google перевести немає необхідності його перекладу, тому більше менше грошей, що я потрібно витрачати Google:

Якщо цей район є немає необхідності, показані в перекладеної сторінки, тому немає необхідності переводити, це умовні? :

< якщо condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
    Деякі області, не важливо, що немає необхідності переводити. тобто Ласкаво просимо заголовок оголошення тощо
    </ Якщо>

НФ. Я отримую, що код тут http://www.vbenterprisetranslator.co....HTML#post7847

-2 Поради/хитрості. Не треба перекладати деяких форумах, що не важливо

Я думаю, що в даний час vbet є перекладати всі форуму і Існує немає опції для виключення деяких форумах

тому я думаю, що потрібно це, якщо не умовні, що ми повинні обернути в коді цих плагінів:
    'vB підприємства Перекладач - прапори'
    'vB підприємства Перекладач'
    'Написати гість кеш'

Якщо ($ GLOBALS ['forumid']! = xx) {
    код плагіна вище, що необхідно обернути
    }

Зміни НФ xx wih форум не потрібно виключити з перекладу

Адміністрування Примітка: Ця рада є неправильним,-це взагалі не потрібно

-3 Поради/хитрості. Не треба перекладати деякі стилі, тільки перекладу в стилі
    Наприклад:
    замовчуванням стиль domain.com перекладається
    але domain.com/?styleid=xx перекладається знову, її означає подвійний сторінки, що перекладається, навіть мають той же зміст тексту, тільки інший стиль, її не права, чому ми повинні перекладати всі стилі

тому я думаю, що потрібно це, якщо не умовні, що ми повинні обернути в коді цих плагінів:
    'vB підприємства Перекладач - прапори'
    'vB підприємства Перекладач'
    'Написати гість кеш'

Якщо (STYLEID = = xx) {
    код плагіна вище, що необхідно обернути
    }
    Зміна НФ xx wih styleid, який потрібно перекласти

будь ласка, поділіться ви думаю, що буде його роботи, і якщо у вас є інший спосіб збереження скромний гроші, використовуючи заплатили Google v2 API занадто
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 07-01-12 в 12:11.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •