Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Перед продовживши мій ліцензії хотів би кілька відповідей.

Default Перед продовживши мій ліцензії хотів би кілька відповідей.

Нові оновлення vBet рідної (з коробки) підтримує vBuletin 3.6.12, або має один з членів команди підтримки або нас припустити моделювання щось змусити її працювати?
    З повагою

Пенсіонер;)

vBET підтримує останніх релізів vBulletin. Наш продукт також є compatibile з кожним релізом vBulletin, але є ймовірність, що деякі додаткові інтеграції будуть потрібні під час оновлення vBulletin деякі старші версії

Я сама можу? Чи існує керівництво?

І як працює платних api2, Microsoft тощо? Це всі пояснювальну самоврядування?

Пенсіонер;)

Я сама можу? Чи існує керівництво?
    Швидше за все, вам не потрібно нічого взагалі - але не може гарантувати, ви, що. Однак, якщо деякі помилки з'являється ми допоможуть вам і направляти вас

І як працює платних api2, Microsoft тощо? Це всі пояснювальну самоврядування?
    Вам тільки потрібно перемістити (відкрити нові) рахунку в Microst Azure сервера - також, ви можете увійти з ви старої MSN id і зареєструвати нове застосування WPD + підписатися для Microsoft Переклад API

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •