Нові оновлення vBet рідної (з коробки) підтримує vBuletin 3.6.12, або має один з членів команди підтримки або нас припустити моделювання щось змусити її працювати?
З повагою
Нові оновлення vBet рідної (з коробки) підтримує vBuletin 3.6.12, або має один з членів команди підтримки або нас припустити моделювання щось змусити її працювати?
З повагою
vBET підтримує останніх релізів vBulletin. Наш продукт також є compatibile з кожним релізом vBulletin, але є ймовірність, що деякі додаткові інтеграції будуть потрібні під час оновлення vBulletin деякі старші версії
Я сама можу? Чи існує керівництво?
І як працює платних api2, Microsoft тощо? Це всі пояснювальну самоврядування?
Швидше за все, вам не потрібно нічого взагалі - але не може гарантувати, ви, що. Однак, якщо деякі помилки з'являється ми допоможуть вам і направляти васЯ сама можу? Чи існує керівництво?
Вам тільки потрібно перемістити (відкрити нові) рахунку в Microst Azure сервера - також, ви можете увійти з ви старої MSN id і зареєструвати нове застосування WPD + підписатися для Microsoft Переклад APIІ як працює платних api2, Microsoft тощо? Це всі пояснювальну самоврядування?