Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: "Vbet_ прапора" питання

Член

Default "Vbet_ прапора" питання

Будь ласка, подивіться на деякі посилання Googlebot виявлені після того як я додав мови "CS":
    сайт: www.thegame-online.dk/cs - Google-søgning

vbenterprisetranslatoor_seo.php вже оновлені, перш ніж додавати мова:

Code:
    if(isset($_GET['vbet_lang'])) {
    if (false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '/'.$_GET['vbet_lang'].'/')) {
    $_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
    $_GET['force_redirect'] = true;
    header("HTTP/1.1 301");
    } else {
    $_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = $_GET['redirected'];
    $_SERVER['HTTP_X_REWRITE_URL'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    }
    $_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
    }
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    $_GET['language'] = $_COOKIE['vbet_language'];
    $_GET['force_redirect'] = true;
    }

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я думаю, ми знайшли причину і виправити її. Питання в тому, що vBET була відображення сторінок для інвалідів мови, якщо хтось написав його з рук, забули видалити мову код генератор карти сайту, або просто відключити мову, яка була вже частково проіндексовані Google. Так що в цьому випадку сторінка була створена, а тому, що мова був відключений, сторінка була створена не так.

Ми виправили це, і це буде випущений в 3.3.0 - так що якщо URL не підтримується мова прийде, то буде перенаправляти нормальних (не перекладено) сторінки.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •