Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 13

Тема: Як і раніше отримувати пустий переклади

Default Як і раніше отримувати пустий переклади

Привіт я думав останній випуск. компанія повинна була залишити оригінальний текст, якщо переклад не міг бути зроблений? я досі отримую порожній переклад Введення

Пенсіонер;)

Привіт
    Останній vBET було зроблено у спосіб не показувати пусті Переклад сторінку.
    За посиланням ви дали мені бачу неперекладених текст - не порожній, і якщо я перевести його до Німеччини, здається, працює
    Також vBET покаже оригінальний текст тільки якщо Переклад постачальник повертає помилку обмеження, але якщо у вас є інші помилки, тобто погано ключових ви побачите пустий перекладу сторінок.
    Будь ласка, якщо це трапиться, запускати тести для постачальників і показати результати

Переклад є, якщо я клацніть стрілку, щоб показати вихідний текст, але просто пустим у полі, мене останній vbet інстальовано.

EDIT: Це переклав зараз, але я мав декілька з них, особливо якщо афіша обрала свою мову пост, як не англійською мовою, але потім, Опубліковано в Англійська поле залишається пустим, але випадаючому для вихідного тексту показує текст у englsh.

Я був під враженням, що якщо межі були хітом, що пост б показати вихідний текст, тому ніколи не повинні бачити пусті рамки я завжди повинні побачити оригінальну мову?

Пенсіонер;)

Так, якщо досягнуто межі ви ніколи не побачите порожній нічого, тільки untranslated текст.
    Могли б ви, будь ласка:
    -показати мені точний url, де з'являється повідомлення про помилку
    -Запуск тест Щоб побачити, якщо ОК rquest щоб переклади API
    -Якщо все, здається, ОК, будь ласка, ознайомтеся з конфігурації
    -також якщо це не допомагає, будь ласка, намагайтеся викладання всі файли vBET - не переінсталювати продукт просто викладання всі файли - > Якщо там були будь-які доповнення зміни у файлах, вам доведеться зробити це знову

Якщо це не буде корисно, я буду мати, щоб перевірити його на місце

Коли я Наступна бачимо один я покажу вам на URL-адресу, я не змінив будь-яких конфігурацію інші, ніж гість кеш (скорочений час, як вони отримували вигляд, що не мають будь-які css стилю з якоїсь причини коли довгий час кеш), я не змінив будь-які файли, крім тих, що доручив в installion ReadMe.

У мене 3 клавіші API, Google V1, Google V2 і Microsoft, але дійсно, якщо API працює слід діяти, як ніби не було жодних Переклад і залишити вихідний текст на місці, так що API не буде проблемою.

Пенсіонер;)

У мене 3 клавіші API, Google V1, Google V2 і Microsoft, але дійсно, якщо API працює слід діяти, як ніби не було жодних Переклад і залишити вихідний текст на місці, так що API не буде проблемою.

Тепер ми повинні чекати, поки ви показати мені url - без цього це неможливо для мене, щоб здогадатися, що сталося
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 02-12-11 в 12:17.

Я встановив останню vbet і ще отримання заготовок http://www.thecodecage.com/forumz/In...post1054992513 обмеження API досягнута але пусті назва... тощо

Будь ласка, дивіться фотографії!
    Ммм 187 КБ фотографії і не може опублікувати їх тут тому вони на мій сайт:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.PNG
    http://www.thecodecage.com/nocontent.PNG

Пенсіонер;)

Якщо ви впевнені, що ви надіслали всі необхідні файли, upgrated vBET продукту в admincp, і зробив всі файли видань правильно (існує не додаткових видання необхідні, тільки ті, після самого початку використання vBET)

Щоб бути впевненим, як вона виглядає, я повинен chceck його на місці, так може ви будь ласка Вечора ваші деталі доступу: ftp і admicp

Зараз я можу уявити, що одна з причин можна все:
    Один перекладу API, що використовується сломанной - неправильний ключ, щось неправильно - Дон; t знаю ще, і так, коли vBET автоматичного вимикача на що - сломанной API, не отримують transated текст, або "межі досяг" інформацію, тому не вдалося переключити його до фіктивний Перекладач = залишити utranslated тексту

Як я вже сказав: Запустіть випробувань і показати результати тести

У мене є вечора мав ви фактичних випробувань і деталі доступу, я не новий працює форум і виразно мають завантажені перезаписати всі файли та імпортовані з перезаписати продукт, і як я вже казав обмеження досягнуто але все ще пустий текст тут Josemaria

Будь-які інші зміни були зроблені раніше в vbseo файлів і Htaccess.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •