Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 22

Тема: Всі переклади перестав працювати - усі теми є пустим, при натисненні прапор

Exclamation Всі переклади перестав працювати - усі теми є пустим, при натисненні прапор

Я не робив ніяких змін. Я на vBulletin 3.6.8 з vBET3.4.1.

Google змінювали його Переклад API або що-небудь?

Я просто підвищено до рівня vBET 3.5.2 тепер мою сторінку перекладу є повністю порожнім. Що мені вистачає?

Гаразд. Я отримав це працює googletest.php. Схоже, що я перебуваю призупинено на Google

Починаючи Переклад тест для Google API v1
    Результат тесту: {"responseData": нульова ", responseDetails": "Підозрюваний Умови надання послуг Зловживання см. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 566.118164062

Мій тесту Microsoft API, здається, добре. Не слід мій vBET ще Переклад з Microsoft API?

Починаючи пробний переклад MS
    Результат тесту:  "Привіт"
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 492.813964844

Пенсіонер;)

Привіт,
    Та це можливо, але випробувань, що ви може ввести в оману, тому що це перевірити переклад тільки в одну секунду
    Могли б ви перевірте:
    -Ви поставили
    Admincp - > vBET - > Переклад провайдерів - > використання Google тільки: ні
    -Ви оновлення = завантажити знову папки Завантажити - один раз - > vbet_translation_options Якщо немає будь ласка, зробити це

Так я і зробив "використання Google тільки: Ні ' і я завантажити vbet_translation_options папки.

Тепер, якщо я натискаю прапор, я отримую таку помилку:

Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції save_settings() в /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php рядку 28

Я смутно пам'ятаю, я почав отримувати вище помилки, після того як я зробив деякі зміни на основі FAQ рекомендації щодо продуктивності. Відчуваю, що це може бути пов'язано з кеш у пам'яті або що-небудь
    Востаннє редагувалось myandy99; 30-10-11 в 19:00. Причина: Подальші подробиці

Пенсіонер;)

Вам видалити/змінити будь-які файли, (за винятком vbseo інтеграції)
    Могли б ви розповісти мені які кроки (FAQ продуктивність натяк) були зроблені?
    Якщо ви не пам'ятаєте, це, будь ласка Вечора мені ваш доступ до деталей я буду перевірити його на вашому сервері

Я пам'ятаю, що проблема сталася після того, як я змінив пам'ять кешу від ніхто до чогось. Але тепер хоча я змінив кеш у пам'яті назад до ні 'один' проблема все ще існує

Я не видалити/змінити будь-які файли, (за винятком vbseo інтеграції)
    Востаннє редагувалось myandy99; 01-11-11 в 13:22.

Рядок коду, де Фатальна помилка виникає, як видається, нижче. Отримати деякі відповіді?

Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

Пенсіонер;)

Ви помилка з'являється, тому що система не може знайти Функція save_settings які функції vBulletin і повинно бути у adminfunctions_options.php зараз я не знаю, чому він не може бути знайдений, будь ласка, переглянути все від vbet викладання файлів, або напишіть мені приватне повідомлення доступ до інформації, і я буду перевіряти його.
    Це навряд чи можливо, ця помилка неприйняттям змінивши значення кеш у пам'яті

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •