Я не робив ніяких змін. Я на vBulletin 3.6.8 з vBET3.4.1.
Google змінювали його Переклад API або що-небудь?
Я не робив ніяких змін. Я на vBulletin 3.6.8 з vBET3.4.1.
Google змінювали його Переклад API або що-небудь?
Я просто підвищено до рівня vBET 3.5.2 тепер мою сторінку перекладу є повністю порожнім. Що мені вистачає?
Гаразд. Я отримав це працює googletest.php. Схоже, що я перебуваю призупинено на Google
Починаючи Переклад тест для Google API v1
Результат тесту: {"responseData": нульова ", responseDetails": "Підозрюваний Умови надання послуг Зловживання см. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 566.118164062
Мій тесту Microsoft API, здається, добре. Не слід мій vBET ще Переклад з Microsoft API?
Починаючи пробний переклад MS
Результат тесту: "Привіт"
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 492.813964844
Привіт,
Та це можливо, але випробувань, що ви може ввести в оману, тому що це перевірити переклад тільки в одну секунду
Могли б ви перевірте:
-Ви поставили-Ви оновлення = завантажити знову папки Завантажити - один раз - > vbet_translation_options Якщо немає будь ласка, зробити цеAdmincp - > vBET - > Переклад провайдерів - > використання Google тільки: ні
Так я і зробив "використання Google тільки: Ні ' і я завантажити vbet_translation_options папки.
Тепер, якщо я натискаю прапор, я отримую таку помилку:
Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції save_settings() в /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php рядку 28
Я смутно пам'ятаю, я почав отримувати вище помилки, після того як я зробив деякі зміни на основі FAQ рекомендації щодо продуктивності. Відчуваю, що це може бути пов'язано з кеш у пам'яті або що-небудь
Востаннє редагувалось myandy99; 30-10-11 в 19:00. Причина: Подальші подробиці
Вам видалити/змінити будь-які файли, (за винятком vbseo інтеграції)
Могли б ви розповісти мені які кроки (FAQ продуктивність натяк) були зроблені?
Якщо ви не пам'ятаєте, це, будь ласка Вечора мені ваш доступ до деталей я буду перевірити його на вашому сервері
Я пам'ятаю, що проблема сталася після того, як я змінив пам'ять кешу від ніхто до чогось. Але тепер хоча я змінив кеш у пам'яті назад до ні 'один' проблема все ще існує
Я не видалити/змінити будь-які файли, (за винятком vbseo інтеграції)
Востаннє редагувалось myandy99; 01-11-11 в 13:22.
Рядок коду, де Фатальна помилка виникає, як видається, нижче. Отримати деякі відповіді?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Ви помилка з'являється, тому що система не може знайти Функція save_settings які функції vBulletin і повинно бути у adminfunctions_options.php зараз я не знаю, чому він не може бути знайдений, будь ласка, переглянути все від vbet викладання файлів, або напишіть мені приватне повідомлення доступ до інформації, і я буду перевіряти його.
Це навряд чи можливо, ця помилка неприйняттям змінивши значення кеш у пам'яті