Привіт. Вибачте за час очікування - я був у подорож вчора.
Я не пропустив, що /en каталогу не існує у вашому форумі і це тільки віртуальний - вона існує в URL і його Перенаправлено внутрішньо Htaccess. Я знаю, що добре. Те, що я написав, що я не бачу в журналах, ви дали будь-який шлях до каталогу, включаючи /en/, і ви пишете, що це є причиною. У журналах, ви дали нічого не говорить про будь-який шлях, з /en/ так чому ви вважаєте що mod намагається отримати до /path/to/forum/en/images - де ви це бачите? Це те, що я скучаю. Я не бачу його в журнал. Журнали є про інше. Не про не існуючої шлях з /en/, будь ласка, забезпечити журнали, яка включає в себе інформацію Шат такий шлях не знайдено. На даний момент я я зніяковів, і я не впевнений, що дав неправильні журнали, так що ми не розуміємо один одного, або це питання не пов'язаний з /en/ каталогу на всіх.
Ви написали, що вона б Привіт, якщо vBET не додасть /en/ в URL-адреси для CSS і зображень - будь ласка дати нам URL сторінки, де в джерело HTML ми будемо знайти посилання на CSS або зображення з /en/ - ми перевіримо це.
Про абсолютними шляхами - vBET не змінити шлях стилю. Якщо початковий контур є абсолютним то розширеного контуру (один з кодом мови) буде абсолютним. Якщо початковий контур є відносним потім виводу шлях є відносним. Так, якщо ви хочете, щоб ваш контури, щоб бути абсолютним, а потім просто переконайтеся, що на початковий (не перекладеної сторінки) є використовуються абсолютні шляхи.
Про сломанной форматування - я просто використав процедури, які ви описали, і я не зміг відтворити його. Ви зможете відтворити його тут знову?