Привіт.

Про форматування, яка була зламана на цю сторінку - будь ласка, опишіть, що це неправильно, і ми перевіримо це.

Про mod_pagespeed - я перевірив у журналах, ви дали, і я не знайшов будь-які неправильний шлях до каталогу /en/. Ви впевнені, що це є причиною проблеми? Ви впевнені, що це є причиною? Ви можете надати один журнал, який чітко показує, що він? З журналів, які ви показати мені бачити, що питання для URL-адреси без коду мови. Я також перевірив джерела HTML для сторінки англійською мовою - URL для CSS є відносними і є база використовуються, тому прохання надіслати до сервера для CSS файлів без коду мови.

Перевірте, що у вас є набір відповідних прав для каталогу, де написано кеш. Будь ласка, перевірте, чи є у вас все ще вільного місця на вашому жорсткому диску.
Нарешті якщо ви впевнені, що це питання з перекладених сторінок потім Перевірте конфігурацію вашого mod_pagespeed. Будь ласка перевірте конфігурація дозволяє встановити щось про внутрішньо переадресацією (чи він приймає URL, перш ніж Htaccess відбулася або після). Спробуйте з'ясувати, що сервер використовується змінних на mod_pagespeed щоб визначити потрібну адресу URL. Може бути, це дозволить нам знайти наші щось. Ось щось про моделювання та Htaccess: mod_pagespeed установки і конфігурації
Документація для моделювання не занадто малий, існує багато конфігурації навіть для доменів, створення карт. Тут ви знайдете більше про це: За допомогою mod_pagespeed
Також будь ласка Запитайте Довідка Google - ми вважаємо, що це просто питання конфігурації.

В цей самий момент в журнали я не бачу, як vBET впливає на mod. Якщо я щось пропустила будь ласка, вкажіть мені, це точно. Навіть якщо проблема в перекладі з Url, mod, повинні бути досить розумний, щоб визнати база форми HTML і поважати Htaccess перенаправлення - так знову будь ласка Запитайте також Google і перевірте документацію. Якщо ви знайдете нічого, ми перевіримо знову - все одно будь ласка, надайте журнали, який показує, що проблема пов'язана з Мовні коди, включені в URL.