Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: не працює Переклад

Default не працює Переклад

Я зрозумів сторінки не переводяться і я піти отримати google api і додав, то він як і раніше не перекладаючи. Чи є що я пропустив?

Пенсіонер;)

Привіт
    Це може occure зв'язку з кількох причин, але спочатку сказати мені точно який api, що використовується (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) і яка версія vBET ви в даний час використовують

Я отримую безпосередньо з цим посиланням Підписка на код Google API ключ - Google навантажувач- я не знаю, якщо його 1 або 2 також використовувати 3.4.1. але моя ліцензія останнім часом минув. Чи є це причина?

Пенсіонер;)

Минув ліцензії, безумовно, не rison. Тому ваш Переклад зупинки роботи що ви використовуєте Google Переклад API v1, яка збирається бути закриті бути 1 грудня, тому нові дуже stricts обмеження встановлюються. Будь ласка, запустіть Цей тест (Працює тільки для перекладу Google Api v1) і опублікувати тут результати.
    Але, як я вже сказав, що це буде скоро закрита, так що прохання розглянути оновлення від vbet до останньої версії, які підтримують також безкоштовно Microsoft Переклад API і платні Переклад Google Api v2, і ми кожного вони працюють, щоб додати нові інтерфейси (прямо зараз ми тестування один з його)

Він сказав, що починаючи Переклад тест для Google API v1
    Результат тесту: {"responseData": нульова ", responseDetails": "Підозрюваний Умови надання послуг Зловживання см. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 568.113769531

Пенсіонер;)

Це означає, що ви заблоковані на google, ви можете написати google як сказав у URL, я дав вам і використовувати ці підказки але ви повинні пам'ятати, що v1 API Google Переклад (безкоштовно) буде закрита в 1 грудня, без перекладу буде зроблено за допомогою цього конкретного api.
    Але, будь ласка, пам'ятайте як я говорив в попередньому пості від vbet підтримує також Microsoft Переклад Api, Google Api v2 і зараз ми тестування Apertium Переклад Api і implemanting платні Microsoft Api
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 07-11-11 в 10:21.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •