Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Вибір позначки для англійської мови

Default Вибір позначки для англійської мови

Я запускати форуму англійською мовою. 90% моїх користувачів форуму є із США. Я хотів би мати можливість вибрати Прапор США як за замовчуванням Англійська прапор (на даний момент це Великобританії "Union Jack" Позначка). Мені шкода, щоб просити за це, тому що я насправді Англійська себе, але я повинен дати моя користувачів, що вони хочуть! На даний момент я вручну редагувати зображення GIF all_flags.gif замінити UK прапора прапор США.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ручне видання в порядку. Як ми припустимо, що вам не потрібно змінювати її більше. Також інші користувачі коли потрібно буде настроїти його один раз і залишити його. Так, з точки зору продуктивності краще просто редагувати зображення замість того щоб використовувати додаткові параметри, які дозволяють налаштувати кожного прапора. У цьому випадку, ми не зможемо використовувати CSS Спрайт - тепер тільки одного запиту отримує всі позначки. Без CSS Спрайт буде один запит на один прапор = 53 запитів. Також зображення зміни дуже рідко в vBET тому, в основному, у вас вже є рішення.

Ми розуміємо ваші потреби, як і раніше, маючи на увазі, що це буде негативно вплинути на продуктивність і те, що просте рішення для цього (просто редагувати зображення) ми думаємо, ми не підуть на це.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •