Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Бета thread назва перекладу питання

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Бета thread назва перекладу питання

Привіт всім, я використовую бета, і знайти, що threa дисків, схоже, не бути transalting скрізь Погляньте тут Кодекс Кейдж форуми (персонал від vbet є логін) назва відображається як "redondeo ТОВ рестар" якась нитка тут Redondeo-Аль-restar і у фактичних thread назва перекладається, thread форуму БУЛА перекладена, але коли я доступ потік пізніше жоден з його перекладається?? у мене кеш cleaner вимкнено (відповідно toyour параметри). Я помітив, що мій кеш і використання мабуть, не зростає, оскільки було очищення кешу вимкнено.

Може хтось допомогти?, я вже витратили $200 за допомогою Google V2 API, і я хочу переконатися, я тримаю все перекладену результатів.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Коли я пару ваш перший посиланням я бачу:
    На жаль - немає матчів. Будь ласка, спробуйте кілька різних умовах.
    Будь ласка, надайте приклад, який ми можемо перевірити - будь ласка, скажіть, які пошукові критерії повинні бути використані.

Зверніть увагу, що вимкнувши очищення кешу не перетворити використання кешу. Будь ласка, переконайтеся, що ввімкнено кеш для всіх мов.

Якщо ви перевіряв його як гість, то може бути викликано гість кеш (вона була перекладена під час пошуку, але гість кеш все ще була версія створюється, коли постачальник не була доступна).

Пенсіонер;)

Привіт
    По-перше, будь ласка кажіть, у разі використання всіх Api, тобто якщо ви досягнете межі, у всіх постачальників перекладу, дані залишаться неперекладених поки Переклад знову стануть доступними.
    Також перевірте ваш ttl для кешу, якщо ви не використовуєте Google API v1, ви можете навіть перетворити його off(0 = disable)! Так що кеш не буде видалено
    Admincp - > vBET кеш - > база даних кеш - > кеш часу до вичерпаним TTL
    До того ж я бачу, що ваш Переклад не працює взагалі, будь ласка, перевірте якщо ви досягнете свої межі, за допомогою цих тестах http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Також переконайтеся, що, якщо у вас є завантажити всі необхідні файли, (також від цього Завантажити один раз папка)
    Тим часом я буду намагатися відтворити з перекладами "dissaperaing"

Ей хлопець в круглому залі через посилання минув як це дуже "Нового повідомлення членів", але другий не має, Майкл у вас доступ з правами адміністратора (я пам'ятаю вечора мав ви) могли б ви перевірити мої налаштування для vBET? я впевнений, що вони правильні.

@r.dziadusz, я використовую Google API V2, але Micheal можна перевірити мої налаштування, так що я отримати найкраще з усіх світів. Я відвідав цей потік і його перекладі з іспанської на англійську, коли я знову він був не переводяться, безумовно якщо він був переведений один раз для мене, то це завжди повинно бути перекладено? У мене є всі файли, завантажені, знову Майкл має доступ до ftp і можна перевірити це

Привіт. Я просто пішов на ваш admin CP перевірити vBET конфігурації, як ви запитали, але створений обліковий запис не має Недостатньо прав. Я не міг бачити варіантів vBET я бачу тільки vBET меню.

Про 2 посилання - який Переклад використовувати бачити проблему? Також потрібно Admin CP доступу, так що я буду мати, щоб перевірити, чи переклад провайдерів доступні, коли я буду перевірити його.
    Востаннє редагувалось vBET; 19-10-11 в 16:22.

Майкл, шкодую про дозволи Вони всі встановлені зараз! цій темі Тур для віднімання / Redondeo Аль-restar був Переклад з іспанської на англійську для мене але коли я revisted це потік був ще в Іспанську - Переклад пішов? -так що я думаю, перевірити його поза англійською мовою

Привіт я тільки що перевірив його, і це нормально. Це те, що я зробив.
    1. Я пішов на сторінку з питанням, і переконалися, що я знаю, що ми говоримо про (дійсно Іспанська було переведено не)
    2. Я пішов перевірити настройки і Admin CP (ввімкнено кеш для всіх таблиць - ви мали деякі інвалідів)
    3. Я перевірив, там провайдерів доступність - все було вимкнено, на даний момент
    4. Я дозволив Microsoft Переклад API, сподіваючись, що це обмеження знову доступний
    5. Я оновити сторінку і побачив, що працюють переклади - була перекладена іспанською
    6. Я відключив Microsoft вручну, щоб бути впевненим, що інший запит перекладу буде відправити
    7. Я оновити сторінку і побачив, що переклади доступні ще те, що означає, що ті, повинні бути прийняті з кеша (всі постачальники був вимкнений)

Так, це нормально зараз. Я не знаю, що саме сталося раніше. Може бути пост був відредагований (новий текст = новий переклад)-не можу сказати, що я бачу, що він був редакцією вам (додано перекладом) так що я не знаю, чи Іспанська випробування було також редакція.
    Ще один сценарій є, що вона може лише частково перекласти - так було перекладено кілька рядків, і тоді було досягнуто межі. У цьому випадку, він не пішов кеш (інакше кеш буде зламана, тому що тільки частина була перекладена). Так коли ви прийшли знову ви вже досягла межі і кешування результатів не частково перекладених.
    У всякому разі якщо ви знайдете, що це відбувається знову, будь ласка дайте нам знати і не щось змінити там - може бути, ми буде отримав ще один ключ.

Ви можете видалити керівництво перекладу - це не потрібно більше.
    Також - будь ласка, оновити до останнього релізу - його оптимізовано для провайдерів черги (тих, хто буде доступна більш) і кешування результатів для RSS переклади.

Вам потрібна додаткова допомога тут?

Я буду там зараз. Вибачте за затримку - вчора ми мали новий реліз.

не хвилюйтеся, Майкл, я знаю, ви зайняті!

Михайло, спасибо за перевірку та аналіз, я відключив деякі мови, як я не хочу, щоб досягти моїх меж (Статутний вільними) занадто швидко для мов, які я вирішив принести трохи трафіку.

Я буду оновлення до останньої сьогодні ввечері, коли я додому, можна позначити цю нитку, вирішити, як мені не потрібні подальші допомогу в цей час з цим

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •