Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 30 з 30

Тема: Видалення відвідувачів

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я тільки що перевірив всі відомості та посилання. Здається, що ви дали посилання працюють. Також старі посилання, яка має мови = працює також. Будь ласка, дивіться опис форуму: Harleyforum.se - Skandinaviens форум меня Harley-Davidson & Custom (Датська) - це означає, що vBET належне визнання мови і попросив переклад - швидше за все, ви вже досягли постачальників перекладу межі. Я також перевірить, ti і підтвердити.

Ще є питання - старі посилання, вважаю, буде перенаправлено на новий формат, так що пошукова система буде повторно індекс його. Я йду на вашому форумі тепер вирішити питання і підтвердити чи відсутність перекладу є через досягнуть межі або через деякі питання. Також зверніть увагу, що межі, тимчасовий, так що ви зможете перекласти знову, коли Переклад провайдерів скинути свої обмеження Там зараз

ОК - єдине, що підтверджують - ваш Переклад провайдерів недоступні. Коли я переходжу, тих, хто відразу вимикається, оскільки досягнуто межі. Ви можете перевірити його тут Admin CP -> vBET -> Trnalsation Доступність Постачальників

Також я перевірив це іншим способом - я використав Microsoft тест - ви можете перевірити його тут: http://harleyforum.se/microsofttest.php і фактичної відповідь від Майкрософт Переклад API:
    Code:
    Starting translation test
     Test result: "TranslateApiException: AppId is over the quota : ID=3737.V2_Json.Translate.1F6D7B14"
     Test error: 
     Connection time (ms): 426.399902344
    Так як ви бачите, ви вже досягти ваших квоти в Microsoft. Microsoft має погодинної та щомісячні меж.

Я також використовувати Google тесту: http://harleyforum.se/googletest.php на даний момент він говорить, що це ОК:
    Code:
    Starting translation test G API V1
     Test result: {"responseData": {"translatedText":"powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
     Test error
    Але vBET вимикає її відразу - швидше за все ви досягнете межі для підключень в одну секунду - я буду перевіряє його в журналах і підтвердити. Я також буде змінити один настройки для вас (час очікування між переклади) - це зробить ваші запити надсилання з деякого часу між (для одна сторінка перекладів) так шанс досягти Google ліміт за одну секунду буде менше - можливо, як і раніше, але це Google, які встановити ці межі...

Зверніть увагу, що vBET перевіряє кожні 10 хвилин чи постачальника знову доступний.

Я буду тримати вас в курсі тут
    Востаннє редагувалось vBET; 19-10-11 в 00:11.

ДУЖЕ відкриттям МУНІЦИПАЛЬНОГО ОДНЕ було вимкнуто бази даних кеш - не дивно, у вас взагалі не переклади - ви досягли свої межі негайно, тому що форум не було кешування результатів і просив кожного разу для перекладу (знову і знову). Я просто включив бази даних кеш - будь ласка, тримайте його ввімкнуто

Член
    Розташування
    http://harleyforum.se

Quote Повідомлення від vBET View Post
    ДУЖЕ відкриттям МУНІЦИПАЛЬНОГО ОДНЕ було вимкнуто бази даних кеш - не дивно, у вас взагалі не переклади - ви досягли свої межі негайно, тому що форум не було кешування результатів і просив кожного разу для перекладу (знову і знову). Я просто включив бази даних кеш - будь ласка, тримайте його ввімкнуто
    Так, thats виправити завдяки жорсткий диск на сервері був повний alost інший день, довелося відключити його до serverdudes підвищеної жорсткий диск межа. Тепер виправлена.

Гаразд. так що Htaccess файл є правильним? Thats що я в основному хочу бути впевнений, що з. Перекласти за межі, я знаю. Thanx так далеко.

Член
    Розташування

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ще є питання - старі посилання, вважаю, буде перенаправлено на новий формат, так що пошукова система буде повторно індекс його. Я йду на вашому форумі, тепер вирішити це питання
    Будь-яка удача з цього питання?

ОК - підтвердили, що Google вимкнуто з квоти. Право, тепер у вас є у файлі devlog.log в public_html де журнали про кохання написані коли провайдерів було ввімкнуто знову і чому було вимкнено всі подробиці. Ось відповідь від Google:
    Code:
    1318457726437 13.10.2011 00:15:26 ******SWITCH provider availability Google to 0 /da/forum.php
    19 13.10.2011 00:15:26 ******Google error: {"responseData": null, "responseDetails": "Quota Exceeded.  Please see http://code.google.com/apis/language.../overview.html", "responseStatus": 403}
     and request: cut here
    and decoded request: cut here - too long see in logs full /da/forum.php
    Так як ви бачите, що працює переклад - вам просто досяг вашої квотою. Google випробування може працювати, коли Переклад не працює, тому що тестування має тільки один коротке слово для перекладу та коли ви вмикаєте провайдера вручну (або vBET автоматично) існує так багато прохання негайно дістатися Google квоти.

Що робити з цим. Кілька варіантів - один просто почекати, поки наповнить кеш і заливки, і якщо вона буде бути заповнення швидше, що нові повідомлення приходять потім все це ОК. Це дуже погано, що ви мали кеш вимкнено, але її подача до прямо зараз. Іншим варіантом є вимкнути протягом деякого часу більшість мов - залишити лише деякі - таким чином, у вас буде менше Переклад Google просить, так що ви не повинні досягти другий межа так швидко. Іншим варіантом є використання Google v2, де ви зможете встановлювати свої власні, але цей API, на жаль, звертає.

Зверніть увагу, що в цей момент я залишаю журнали на - видалити її за потреби. Ще можна піти туди і подивитися, як вона працює.

Я збираюся зараз переспрямування правил, щоб дозволити переспрямування старі посилання на нові.
    Востаннє редагувалось vBET; 19-10-11 в 00:13.

ДЛЯ ІНШИХ, ЯКІ ТАКОЖ ПРОЧИТАТИ ЦЮ ТЕМУ Будь ласка, пам'ятайте, що це його змінив тут тільки тому, що раніше був використаний інший тип посилання. Якщо ви починаєте з SEO посилання не потрібно нічого подібного

ОК - вирішується проблема з старі посилання. Це зараз є належним перенаправлення на новий тип посилання.
    Так, це: Harleyforum.se - Skandinavisk форум для Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
    Буде перенаправлено тут: Harleyforum.se - Skandinavisk форум для Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)

Мені довелося змінити правила, які описані в пост - я думаю, що ми будемо мати, щоб оновити ті. Так що ваші правила тепер є:
    Code:
    RewriteEngine On

#TEMPORARY RULES****** - until search engines reindex from old urls to new urls
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=(zh-TW|zh-CN|..)
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbetredirected
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !css.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%1/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA] 
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    #END OF TEMPORARY RULES

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    #******************************USE THOSE 3 when after disabling temporary rules
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
    Примітка що відмітив деякі правила, як тимчасового - після ваших сторінок буде повторно Індексовано ви можете видалити ці додайте перейти назад на стандартні правила. Це тому, що у вас внутрішній переспрямування петлю, навіть коли правила чітко сказати що це вважаю, що останній правило. Ми повинні були зроблені маленькі імпровізації тут (додано спеціальні параметр визнати, що є його вже Перенаправлено чи ні. Також я зробив спеціальний випадок для запитів CSS. php.

Тепер пошукові системи будуть відповідним чином re індекс ваші старі посилання на нову. Зверніть увагу, що це може зайняти деякий час,-це залежить від вашого форуму розмір, як часто тур форуму є поповз роботів і для самого пошуку двигуна. Це навіть може зайняти 3-6 місяців, перш ніж ваші сторінки буде повторно індексувати. Ви можете звичайно просто залишити всі ці правила просто щоб переконатися. Ще тих змінено так, якщо ви знайдете будь-які питання будь ласка дайте нам увагу, ми допоможемо вам

Перевірте і скажіть, що вам потрібно більше підтримки тут
    Востаннє редагувалось vBET; 19-10-11 в 00:04.

Quote Повідомлення від harleyforum.se View Post
    Будь-яка удача з цього питання?
    Просто вирішена - будь ласка, див попередній пост. Доводилося імпровізувати, але це працює

Член
    Розташування

Усі шви працювати дуже добре зараз. ЯК довго прибл робити потрібно temp правила? близько 2-4 місяці?

У мене тільки 9 мови тепер так кеш можуть накопичуватися. Tranlate квоти, я розумію, тільки щасливими посилання працюють.

Відмінний сервіс, спасибі ще раз за вашу допомогу!

Пенсіонер;)

Важко сказати, це залежить від вашого сервера руху та ін. Я хотів би сказати, що щось близько 3-6 місяців. Ви можете перевірити його після деякий час, як посилання наведені в пошукових системах. Також зверніть увагу, що можна залишити цих правил - не зміниться виконання в якій мірі не видно.

У вас є додаткові запитання про цю проблему?
    Востаннє редагувалось vBET; 14-10-11 в 23:25. Причина: Додано більше інформації

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •