Так що Google починає заряд для перекладу та структуру майбутньої плати MS невідомо (як довго вони будуть пропонувати безкоштовний сервіс?)
Якщо я можу купити ваш продукт, чи є будь-які гарантії, що я буду мати службу перекладу в майбутньому без сплати додаткових за слово-безкоштовно?
Тобто, якщо у майбутньому, MS зупиняє їх безкоштовні послуги, і/або не вдається знайти будь-які безкоштовне API, я буду можливість отримати відшкодування ваше програмне забезпечення?
Дякуємо.
-Енді.

Відповісти з цитуванням
Наші ризику в цьому бізнесі є, що ми залежимо Переклад зовнішніх постачальників API. Наші користувачі ризик є, що вони залежать від зовнішніх Переклад провайдерів умови надання послуг. Ніхто не буде змінити його. Якщо ваш хостинг-провайдер просимо вас більше для сервера хостингу ви буде вимагати повернення з моменту, коли використовується сервер? Давайте бути реалістами - ви хочете і використовувати його і поняття не те, що буде в майбутньому (як завжди, з усім), або ви залишитися в ліжку цілий день, тому що ви не знаєте, що станеться, коли ти встаєш. Ми не страхової компанії і ми остаточно не є fortune-tellers. Ми не знаємо, що буде відбуватися - наші планується прийняти