Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: vBET 3.5.1 НЕ ретрансляції при наявності

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, детально PM доступу. Ми перевіримо це.

Також зверніть увагу, що, як було оголошено в останніх релізах тих, які не оптимізовані ще. Це бета-версії, який був випущений швидко, тому що було важливо швидко реагувати на зміни на переклад постачальників сторін. Прямо зараз ми працюємо, щоб оптимізувати її.

Повертаючись до питання - я повинен бачити, як він виглядає. Це дійсно дивно, що повідомлення, перш ніж не перекладені і наступний такий. Я бачу тут три сценарії:
    -помилку в vBET
    - Постачальник не був доступний, а в наступному повідомлення вже кешуватися, тому що ви ж текст в іншому потоці
    -провайдера була доступна, коли почали, Переклад повідомлень в різні мови є перекласти в першу чергу (BBCode оцінюється на рівні vBulletin) і коли vBET Missing решти сторінки ви досягнете межі, так було заблоковано провайдера. У різних мови це повідомлення, який перекладається (використовується lang BBCode) це буде причиною.

Проте це я повинен бачити і перевірити, що відбувається насправді зараз я не бачу, що відбувається насправді там.

Під час перекладу я був характер ліміт, встановлений до 300.000 я до 100000 зараз, тому що вартість далеко на високій, але готовий збільшити цей ліміт для будь-якого тесту вам потрібно.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •