Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: vBET 3.5.1 НЕ ретрансляції при наявності

Default vBET 3.5.1 НЕ ретрансляції при наявності

Привіт, у мене є остання версія від vbet я вважаю, що якщо ви досягли ліміт на переклад чи переклад не доступний він показує на мові оригіналу, але коли перекази доступні знову не перекладати цей пост, приклад можна подивитися тут ЧЕКАЄМО НА ЕКРАНІ EXCEL VBA / Pantalla DE Espera EN EXCEL VBA Перше повідомлення є неперекладених і наступний пост від користувача перекладається!

Якщо ви хочете, щоб поглянути вечора мене, і я дам вам доступ користувачів в якості гостей можуть переглядати тільки перший пост.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, детально PM доступу. Ми перевіримо це.

Також зверніть увагу, що, як було оголошено в останніх релізах тих, які не оптимізовані ще. Це бета-версії, який був випущений швидко, тому що було важливо швидко реагувати на зміни на переклад постачальників сторін. Прямо зараз ми працюємо, щоб оптимізувати її.

Повертаючись до питання - я повинен бачити, як він виглядає. Це дійсно дивно, що повідомлення, перш ніж не перекладені і наступний такий. Я бачу тут три сценарії:
    -помилку в vBET
    - Постачальник не був доступний, а в наступному повідомлення вже кешуватися, тому що ви ж текст в іншому потоці
    -провайдера була доступна, коли почали, Переклад повідомлень в різні мови є перекласти в першу чергу (BBCode оцінюється на рівні vBulletin) і коли vBET Missing решти сторінки ви досягнете межі, так було заблоковано провайдера. У різних мови це повідомлення, який перекладається (використовується lang BBCode) це буде причиною.

Проте це я повинен бачити і перевірити, що відбувається насправді зараз я не бачу, що відбувається насправді там.

Привіт я у Михайла вечора ти доступ, я можу дати вам FTP і прав адміністратора, якщо це буде потрібно

Під час перекладу я був характер ліміт, встановлений до 300.000 я до 100000 зараз, тому що вартість далеко на високій, але готовий збільшити цей ліміт для будь-якого тесту вам потрібно.

Я був там - будь ласка, дивіться PM - Мені потрібно більше інформації (точне повідомлення і точний переклад - Ви дали мені посилання, щоб не перекладеної сторінки).

Пояснення дано в PM

Відповідно до інформації у Вечора потік було змінено вручну, і це не спостережуваного зараз. Так - коли це станеться ще раз пишіть в наявний потік. Я буду позначити його вирішити зараз (оскільки у нас немає питання зараз) і знову, коли ви знайдете щось подібне. Також якщо там де lang BBCodes то ймовірно сталося, що я описав раніше - мова була перекладена під час сторінки покоління (BBCode оцінені vBulletin) і коли vBET почав перекладати генеруються сторінки ви досягнете ліміт і постачальник відмовляється перекладу. Я не можу перевірити зараз - це теорія тільки. Ми підемо повернутися сюди, коли ви знайдете аналогічні нитки.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •