Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Якщо API не повертає результатів, помилка код повернення постачальник замість значення null

Default Якщо API не повертає результатів, помилка код повернення постачальник замість значення null

Це буде приємно (і зберегти vBET багато неприємностей) Якщо звернення до API не перекладається результат що повернення в принаймні постачальник код помилки надається так ясно, що vBET виконав свою роботу і проблеми лежить з провайдером. Автономний утиліта буде приємно, але мають ті ж результати, що надається безпосередньо в час спроби Переклад буде краще.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я розумію, що ви хотіли б бачити постачальник помилка замість того, щоб не перекладеного тексту, коли Переклад не доступна. Зверніть увагу, що сканери будуть бачити його занадто. Так що в такому випадку ми повинні відправити заголовок, який розповідає цю помилку відбуваються, щоб уникнути індексації сторінок з повідомлення про помилку. Також якщо такі сторінки буде мати тільки помилки він не буде добре для кінцевих користувачів. Зверніть увагу, що іноді сам зміст потік уже кешуються, просто змінює те, що навколо (у прикладі години відображаються на форумі, або у вас є деякі поля на стороні вправо/вліво) або просто новий відповідь сталося - тому ми можемо показувати перекладеної thread я думаю, це краще, ніж просто показати повідомлення про помилку, коли 99% від сторінки можуть відображатися як перекладається.

Я не розумію, ваша остання пропозиція. Будь ласка, опишіть Детальніше.

Можливе рішення - у нас вже є спеціальні параметр, який показує тільки для адміністраторів, як довго сервер чекати переклади формі зовнішній постачальник. Ми можемо використовувати той же параметр Показувати постачальників, які позначені як інвалідів (ви можете перевірити його собі в Admin CP) і яка була використана для перекладу. У всякому разі, це тільки доступні лише для адміністраторів і адміністратори можуть перевірити без повідомлення на вивід ()

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Я не розумію, ваша остання пропозиція. Будь ласка, опишіть Детальніше.
    Я мав на увазі googletest.php, описані в одній із вашого FAQ. Це хороший admin інструмент, але не попереджати регулярних користувачів, що існує потенційна проблема.

Так, добре думає щодо індексування занепокоєння. На екрані звітності про цю помилку на сторінці повинно бути функція, яка адміністратора можна ввімкнути або вимкнути глобально, я думаю.

Згоден - > "тому ми можемо показувати перекладеної thread я думаю це краще, ніж просто показати повідомлення про помилку, коли 99% від сторінки можуть відображатися як перекладається".

Так, це було б корисно. Я мав проблеми вигляді сервер Переклад відображення часу, однак, тому що на екрані блимає так швидко, то це може бути добре для вставки натисніть будь-яку клавішу для продовження або щось подібне.

Також... щось дуже дивно просто сталося. Я повернув на 'відображення швидкості' варіант тільки зараз знову, і тепер можна побачити повний текст усіх моїх статей CMS знову. У мене багато більше робити для тестування, і це, можливо, доведеться робити з Моя кеш браузера або той факт, що я увійшов якості адміністратора. Я не знаю ще. Але я хотів би звернути це вашу увагу.

ОНОВЛЕННЯ - ні, деякі пов'язаних сторінок CMS з головної сторінки ще не відображати.

UPDATE 2 - поведінка між увійшли в систему як адміністратор і не відрізняється. Статті, які можуть розглядатися повністю переведений (або навіть просто мовою оригіналу) відображення для адміністратора, при тій же сторінці не буде відображатися для гостя. Я сподіваюся, це допоможе.
    Востаннє редагувалось brubros; 07-10-11 в 19:05.

Так, це було б корисно. Я мав проблеми вигляді сервер Переклад відображення часу, однак, тому що на екрані блимає так швидко, то це може бути добре для вставки натисніть будь-яку клавішу для продовження або щось подібне.

Будь ласка, опишіть ваші питання в окремому потоці, що це місце є для майбутніх запит. Будь ласка, не змішувати дискусії, або ми буде втрачено.

На даний момент, я розумію, що ми можемо додати інформацію про те, які є постачальниками доступні Якщо варіант показати Переклад час доступна.

Для вашого питання, будь ласка, відкрийте новий потік для кожного питання.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •