Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 18

Тема: Посилання Форум = несправність

Default Посилання Форум = несправність

У мене є кілька форумів, які служать посилання: наприклад, один з моїх форумах посилання на pentaxforums.com / lensreviews /.

При перекладі на іноземну мову, посилання перезапишеться з мовою в URL, тобто pentaxforums.com / SV / lensreviews /, який, очевидно, повертається недостатності. Чи виправити це? Я волів би уникнути 301 Htaccess маршруту.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, встановіть в налаштуваннях форуму vBET каталог і переконайтеся, що це необхідно. Htaccess правил (каталог повинні бути додані, як описано в інструкції).

Я не впевнений, що ти кажеш. AFAIK встановлення всього правильно в керівництві.

До Панель адміністратора -> vBET -> Головна і встановити "Форум каталогу"

Ось вже встановлено. Я не думаю, ви розумієте, моя проблема.

Це тільки

OK - вибачте за плутанину. Я дійсно не зрозумів питання.

Як я можу бачити ваших сторінках форуму переводяться добре.

Тепер область поза форумом каталогу. Як ви можете бачити на цьому форумі vBET підтримка перекладу області поза форумом каталогу - звичайно, ці сторінки повинні бути породжена форуму. Так що якщо ваш районах за межами форуму каталозі також породжується VBulletin ви можете перевести його.

Що потрібно:
    1. Окрему. Htaccess файл у директорії, де знаходяться сторінок для перекладу (ви знайдете відповідні правила в зробити-не-завантажити каталог)
    2. Всі URL, на сторінках форуму переводити за межами каталогу має бути абсолютним (починаючи з http://), в іншому випадку ви можете мати проблеми з перекладом стеження.
    3. Якщо ці сторінки і в деяких інших підкаталогу (не в кореневому домені), то вам доведеться налаштувати "Зберегти Каталоги» в AdminCP-> vBET-> Головна

У разі будь-яких майбутніх питань - просто запитайте

Ok-спасибі! Я постараюся це, але в мене є ще одне питання.

Чи можна просто відключити переклад цих областях і мають посилання правильно вказують на URL? У мене є передчуття, що розділ про який йде мова, не буде перекладати як це не плагін VBulletin (це тільки запити DB окремо).

moman - У мене є користувальницький аддон, який переводиться в порядку. Я додав його в "Keep Довідники"

Я постараюся це з Htaccess файл, але п'ять баксів каже, що це не буде працювати. Розділ про який йде мова, не обов'язково потрібен переклад на всіх, тому що це суто технічний, так що я просто хочу, щоб обійти помилку в vBET, яка переводить зовнішні посилання, які не обов'язково є частиною VB.

Я застосував Htaccess правил, як зазначено в ридми.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    У той час як Сторінка не знайдена - PentaxForums.com

Тому, давайте просто прийняти просте рішення і зберегти себе головний біль:

Як я можу запобігти форум посилання з перекладом?

В даний час Pentax Об'єктиви Огляд та специфікації бази даних - Головний індекс (Лінк) переписується в http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Я хочу, щоб посилання залишаються незмінними.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •