Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 6 123 ... ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 58

Тема: Як видалити vbet код мови

Exclamation Як видалити vbet код мови

Я видалив vbet, але не було видалити код мови [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

Пенсіонер;)

Зараз видалення vBET не буде чистою BBcode, будь ласка, зверніть увагу, що сторінки іноземною мовою буде залишатися на цьому мовою, тому ви втратили користувачів після видалення vBET, крім того, вона буде дуже важко читати неперекладені пости, тому, можливо, краще рішення полягає в тому, щоб видалити ці пости на всіх.
    Але якщо ви хочете тільки видалити "[мова = х" і т.д. я можу для вас код робот-прибиральник до кінця тижня

Що мені потрібно очищення URL-адрес ... URL для потоків, які були розміщені на тих, хто був іноземну мову, встановлений в їх профілі ще показує [langtitle = х] [/ langtitle] Як це виправити?

Я позбувся [lang = x], [/lang], [notranslate] та ін за допомогою vb цензуру. Я відчайдушно потребуємо, допомогти з URL-адреси, хоча...

Ось один:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

Як вийти сміття і перетворити його в:

http://www.XXXXX.com/forum/f23/Dinsi...-OU-Faux-5565/
    Востаннє редагувалось vBET; 11-10-11 в 00:40. Причина: BBCode correctoin

Вибачте, але мені потрібно підняти це ...

Крім того, перенаправлення зараз надлишкові зв'язку в індексі Google на сторінках іноземної мови на моєму форумі?
    Востаннє редагувалось norku; 05-10-11 в 21:11.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як пише Радек - ми підготуємо для вас робот (PHP скрипт), який буде видаляти всі Ланг, langtitle і notranslate BBCodes. Це буде зроблено і надається вам на цьому тижні.

Якщо у вас є langtitle в URL це означає, що langtitle входить в нитку титул. Просто змініть назву нитки і видалити його. У місцях, які є важливими і не можуть дочекатися ласка, просто змініть його вручну. В інших місцях дочекайтеся сценарій.

Привіт,

Чому б не ви попередити людей vbet bb код не видаляється під час видалення? Чому ви не вже є інструмент, якщо ви знаєте, що це відбувається? Я ціную допомогу, але цікаве хотів би повністю видалити і не чекати тиждень під час Google індексує неправильний URL...

А як щодо перенаправлення для / так / де, / потоків ес і т.д., які Google вже проіндексовані?
    Востаннє редагувалось norku; 05-10-11 в 14:12.

Привіт,

Відповідь на стенді ваші питання є - тому що це було дійсно нерідко можна видаляти vBET, якщо вона дійсно потрібна і використовували. Ми були просити такого інструменту, як тільки перед, але користувач вирішив залишитися з vBET і просто налаштований відповідним чином.

Також ми не можемо зробити це в коді видалення - видалите не можуть бути потенційно шкідливими. Що потрібно зажадає резервної копії бази даних в разі будь-яких неприємностей.

Також зверніть увагу що якщо у вас відключено vBET потім Google буде індексувати неправильний URL-адрес, тому що такі не відображаються.

Для вже проіндексовані - просто створити перенаправлення правила, які будуть перенаправляти всі ці прохання повернутися до вихідного. Використовуйте цю (будь ласка, перевірте ці):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Додайте ваш форум каталозі. якщо вам складно просто дати нам свої правила. компанія і ми надішлемо вам назад поміняв. Або іншими словами - ті перші 2 від vbet правила якої вам належить зібрати vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені =

Не працюють Правила перезапису. Кожного разу, коли старі сторінки vbet називається він генерує 404.

У мене є. б., встановлені в /forum

. Htaccess в public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Будь-які новини пристосування для зняття коду BB?
    Востаннє редагувалось norku; 06-10-11 в 09:59.

Форум каталог додані в недозволеному місці, використовуйте цей:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Але це, припускають, щоб бути не в public_html тільки в форум каталог. Кращий спосіб - просто використовуйте правила, які були представлені і змінювати їх. Якщо у вас немає ніяких, то ми повинні знайти правильний. Використовуйте це у вашому форумі каталог в першу чергу. Якщо ви хочете використовувати його в основний каталог, а потім перевірити в першу чергу без додаткових / форум
    Востаннє редагувалось vBET; 06-10-11 в 11:43.

Все працювало нормально з htaccess в / коли я мав vbet інстальовано. Так, я спробував мої старі правила по-перше, але вони ігноруються. Я не можу отримати ваші правила для роботи в будь-якому /forum або /. Я просто може залишити речі як вони є і дивитися товпитися 404 після 404 в веб-майстрів Google, але я віддаю перевагу чистої переспрямування.

Хочете глянути? Я можу PM Ви адміністратор / FTP-доступу.
    Востаннє редагувалось norku; 06-10-11 в 13:32.

Стр. 1 з 6 123 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •