Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 58

Тема: Як видалити vbet код мови

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Все працювало нормально з htaccess в / коли я мав vbet інстальовано. Так, я спробував мої старі правила по-перше, але вони ігноруються. Я не можу отримати ваші правила для роботи в будь-якому /forum або /. Я просто може залишити речі як вони є і дивитися товпитися 404 після 404 в веб-майстрів Google, але я віддаю перевагу чистої переспрямування.

Хочете глянути? Я можу PM Ви адміністратор / FTP-доступу.
    Востаннє редагувалось norku; 06-10-11 в 13:32.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від norku View Post
    Все працювало нормально з htaccess в / коли я мав vbet інстальовано. Так, я спробував мої старі правила по-перше, але вони ігноруються. Я не можу отримати ваші правила для роботи в будь-якому /forum або /. Я просто може залишити речі як вони є і дивитися товпитися 404 після 404 в веб-майстрів Google, але я віддаю перевагу чистої переспрямування.

Хочете глянути? Я можу PM Ви адміністратор / FTP-доступу.
    Будь ласка, покажіть мені ваші Htaccess, перед видаленням vBET був. Також будь ласка не спам - це не має сенсу. Також зверніть увагу, що Вечора повідомлення приватних повідомлень - тих, хто чекає більше оцінки приймальній не було і можна чекати довше, якщо одна з наших співробітників відсутні зайнятий. Поки запит на надсилання даних access будь ласка написати на форум, щоб всі наші співробітники можуть допомогти вам. Деталі доступу не потрібні тут - просто будь ласка, надішліть ваше повне Htaccess, перш ніж vBET було видалено.

PS.
    Я працюю зараз на виправлення в нову бета-версії - Радек був тут і не міг допомогти, тому що ви відправити інформацію мені PM Вибачте, вам довелося чекати.

Спам?! Ви були на форумі, до, під час і після точки, де я послав цього Вечора. Я послав його після очікування протягом значного періоду часу для відповіді в потоці. Якщо ви не можуть турбувати себе перетягування геть на кілька секунд, щоб відповісти на питання, то ви могли б принаймні визнали надходження до Вечора. Ви викликало проблеми у мене виникають. VBET DOESN'T роботи як рекламується (так, за межами вашого контролю, я знаю), і все, що я хочу, щоб отримати її від мого форуму швидко. Але просто не може бути видалено як і кожен інший додаток Vb. О ні, тому що Vbet залишає його BB код splattered всюди.

Ніде на вашому сайті є повний опис того, як видалити Vbet. Ні де ви розповісти нам що BB код не будуть видалені, коли ми видалити і що нам доведеться почекати кілька днів, за інструментом, щоб видалити його. Цей інструмент має бути частиною установки пакета, але ви явно не подобається говорити про це. Замість цього я отримати неймовірно зарозумілим відповідь, де вам ефективно сказав, що ви ніколи не розглядали можливість, що хтось захоче видалити Vbet?!

Так, зараз я тисячі індексованих посилання, які тепер всі виробництва 404-х і кілька сотень повідомлення, які містять BB код, і я проблема?

.

Ось htaccess до видалення vbet. Вона була розташована в public_html і працювали прекрасно (у мене є. б., встановлені в /forum)

PHP Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
    RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$[L]

#vbet translator rules start
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    #vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
    <ifModule mod_expires.c>

ExpiresActive On
        ExpiresDefault 
    "access plus 1 seconds"

ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"

ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
    </ifModule>

## Compression
    <ifmodule mod_headers.c>
        <
    ifmodule mod_deflate.c>

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4\.0[678no-gzip
            BrowserMatch 
    \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html

</ifmodule>
    </
    ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
    #rewrite engine on 
    RewriteCond %{THE_REQUESTindex\.php
    RewriteCond 
    %{QUERY_STRING} ^$
    RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301
    Востаннє редагувалось norku; 07-10-11 в 10:27.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •