У мене моє обмеження кількості символів для google встановити до 100000 perday, так що мої налаштування "Завжди використовувати Google", "Використання Google API V2", "Використання Google виявлення" коли я досягти цю межу і більше не отримати результатів від платних Google можна буде безкоштовно API потім почати виробництво результатів?
Так наприклад, я використовую мій Google встановленого обмеження, і Google більше не повертає результат для мене (ймовірно, повернення код помилки, такі, як в коді перевірки Google) коли результат не повертається було б добре, якщо vBET автоматично визнається вини код а потім направив запит до іншого API як Microsoft (або будь-які інші що vBET пізніше підтримує) таким чином, ми впевнені в отриманні деяких результат - для мене це було б дуже і дуже цінний Враховуючи, що існують обмеження, навіть з платні версії, це дозволить вам розширити свої межі переклади.
Наприклад
Google встановити 100000 Charcters за день > використовували > vBET переміщення до наступного API у списку > Microsoft 400K на годину або 4 М, коли досягнуто межі vBET перевірки наступний API і назад, щоб побачити, якщо ліміт підняли або має деякі посібники > або переміщення до наступного API або повернутися до Google, гроші, коли досягнуто межі знову > перевірити наступного API.... тощо і тому кругової перевірка після отримання код помилки будуть вести, тому досить багато постійну можливість мати переклади.