Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Подальше пояснення для постійного використання vbenterprisetranslator_seo.php

Default Подальше пояснення для постійного використання vbenterprisetranslator_seo.php

Я підняв це питання в інший потік, і мій, і було запропоновано, щоб почати нову тему, так от вона
    Quote Повідомлення від Simon Lloyd
    У мене є додаткові питання, vbenterprisetranslatot.php використовує всі процесора мій час, будь ласка, перевірте нижче:
    Pid ************ Власник Пріоритет CPU% Memory% командного
    12493 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 104 - 0,5 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (вбивство) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / USR / sbin / туздИ - BASEDIR = / - каталогу_данних = / VAR / Бібліотека / MySQL - користувач = MySQL - PID-файл = / VAR / Бібліотека / MySQL / server.thecodecage.com.pid - пропуск зовнішньої блокування -

У мене є 4 процесора, і це вбивство мого сайту тепер, коли не можуть отримати переклади!, Я відключив половина переказів і ще питання!

Може хтось допомогти?
    Michaels відповідь:
    Quote Повідомлення від vbet

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Як ви можете бачити відкритті файлу немає ніякої логіки, які можуть споживати навіть 1% від вашого процесора. Це тільки фронт-контролер (або навіть тільки фільтр), який дозволяє інтегрувати vBET зміни посилання (код мови) з vbseo. В іншому випадку vbseo буде використовувати перенаправлення на vBET посилання. Так що всі рухи на вашому форумі приходить файл. Файл тільки встановлює кілька змінних, необхідних vbseo а потім включає vbseo.php себе.

корито

Звичайно, ваш форум без vBET займе менше ресурсів - переклад не безкоштовно, але ви все одно собі подібних результатів тільки з vbseo.php замість файлу. Ця архітектура змушений vbseo. vBET не використовуйте файл взагалі, коли використовується без vbseo.

І коли ви відключені vBET файл все ще використовується, тому що ви все ще перенаправляє всі запити вашого форуму там. Htaccess. Ви повинні коментар vBET правил там. Але, як я тільки що написав це не змінить занадто багато ви побачите щось подібне, тільки з vbseo.php замість файлу, так як вимагає vbseo правила перенаправлення на vbseo.php файл. Якщо ви подивитеся достатньо близько, ви можете виявити, що vBET правил (не перекладених сторінок) просто ж правилами, що vbseo.php тільки нашим файл фільтра.

І правила в. Htaccess файл також причина, чому ваш форум не був доступний, коли ви змінили ім'я файлу. Ви все ще перенаправлення немає, але місце було вже не існує.

Будь ласка, скажіть у вас є додаткові питання у цій області

Спасибі за пояснення - отримали це!

Ви можете відзначити вирішити зараз.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Великий - відзначений як вирішити

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •