Так добре, я чекаю останній реліз. Як за для Michal ми чекати. ТОМУ я дійсно сподіваюся, що вона буде доступна найближчим часом, як я втрати члени все більше і більше щодня.
Так добре, я чекаю останній реліз. Як за для Michal ми чекати. ТОМУ я дійсно сподіваюся, що вона буде доступна найближчим часом, як я втрати члени все більше і більше щодня.
Також, зверніть увагу, що в Google Переклад API v2 можна обмежити ваші самі. Просто, як Радек писав - Найновіша версія vBET є рішення для заблокованих API постачальником - ми переключитися до іншого і якщо всі обмеження досягнуто потім фіктивний Перекладач показує початковий текст. Ми вважаю, щоб випустити нову версію вчора, але з-за проблем з Інтернету, він був перенесений (я знаю, що це тривіально, але це було вихідні на поїздку і целофан Інтернет не працює, як припустити). Цього тижня ми випустить інша версія, яка виправляє проблеми з маркування, провайдерів як недоступні занадто часто. Остання версія відзначає як не доступна, коли будь-яка помилка йде від постачальника перекладу. Це не є необхідним,-ми виявили, що Microsoft Переклад API посилає різні спілкується на такі питання, як "сервер зайнятий", "timeout". Для таких помилок ми не повинні розглянути, що досягнуто обмеження. Так що наступний реліз буде виправити його і розглянути Переклад провайдер недоступні тільки для спеціальних повідомлень, який чітко говорить, що межа досягнута.
Відповідаючи на питання про платні Переклад Google API v2. Просто перейдіть на Admin CP - > vBET - > Переклад провайдерів і ви знайдете там опис як почати з Google Переклад API v2 (є посилання і пояснення як отримати ключ API). Будь ласка, пам'ятайте, що v2 оплачується, так що ви можете вважати, щоб перевірити межі, можливо видалити деякі мови і ігнорувати деякі сторінки, щоб зробити його дешевше. Ціни контролюються Google, так що ми не можемо змінити його.
Вам потрібна додаткова допомога тут?![]()
Я просто сподіваюся, що я зможу використовувати нову версію з безкоштовні API! У мене немає проблеми з збирається до платних, але google потребує кредитної картки для цього і живу і працюю в Китаї, і вони не згодні з будь-який китайський кредитної картки для оплати. Так що я п'яний. Я намагався з'ясувати, про microsoft заплатив API, але не могли з'ясувати, де застосовується для цього.
Наступний релізи ще підтримку API Google Переклад v1 (тих пір, як вона існує) і безкоштовний Microsoft Переклад API (тих пір, як вона існує).
Якщо у вас є питання про платежі API Microsoft Переклад будь ласка, запитайте тут: mtcont@microsoft.com
Згідно з інформацією, яку ми отримали від Microsoft, після 30 березня 2012 нікому буде змушений використовувати платну версію Microsoft Переклад API навіть, якщо ви будете використовувати, тільки 2 мільйони вільний символи/місяць. Це означає, що Microsoft буде ще вільно для цієї квоти. Ще треба буде використовувати Microsoft Azure ринку:
Вам потрібна додаткова допомога тут?Повідомлення від Mail from Microsoft
![]()
Востаннє редагувалось vBET; 19-10-11 в 21:18.
Дякуємо за інформацію Міхал. Так людей без кредитної картки буде неможливо використовувати google або Microsoft. А тому vBET буде не використовувати для мене. Це дійсно Новини гіршому ніколи!
Я не впевнений, про методи платежі корпорації Майкрософт зараз. Звичайно ми поняття не маю, і Google буде додати нові способи оплати - це з нашого впливу. Будь-ласка Запитайте Google більше способів оплати.
Також, за словами цю інформацію з одного з наших користувачів: http://www.vbenterprisetranslator.co...ID-MS-API.HTML
Microsoft має підписки (не як Google, який бере на льоту) - так що вона повинна бути доступна платити з багатьох методів. Я розумію, що Google має бути дозволено стягувати автоматично. Але Microsoft має тільки за передплатою, тому вона повинна бути надана можливість платити за будь-яким методом (вперед). Просто перевірте його. Ми підемо туди після наступного релізу vBET 4. x. На даний момент ми поки не знаю подробиць.
Вам потрібна додаткова допомога тут?![]()
Я тільки що підвищений до 4.4.4, а після 2 хвилин у мене немає перекладу провайдерів доступні. Досягнуто обмеження для google і Microsoft. Бот цих вимагають кредитної картки піти на платні API, чи ви йдете для підписки або не. (Microsoft) Так що тепер vBET має сенсу для мене, і я впевнений, що є багато власників форумі без кредитної картки, або які не можуть дозволити собі платні переклади. Це кошмар!
Якщо ви досягнуто межі тоді ви просто повинні почекати, поки стане доступним. Будь ласка зауважте, що Microsoft має щомісяця і щогодини обмежити, так що якщо ви не досягли ваш щомісячний ліміт ще, то ви будете мати Нові переклади скоро (vBET перевірок кожні 10 хвилин, що робить постачальник знову доступний).
Google не межа звичайно другий (ми не знаємо, що інше).
Зверніть увагу, що Microsoft навіть після березня 2012 буде надавати API для вільного щомісячну ліміт символів 2 мільйони (тепер-4). Ми поняття не буде його вирізати чи ні. На даний момент відомо що буде доступна безкоштовно межа.
Про ціни та оплата методів - ще раз зверніться з перекладу послуг - що ви очікуєте нас зробити про це?...: /
Ми буде додати підтримку для більш API, коли це можливо. До цих пір ми не мають впливу на умовах 3rd party Переклад провайдерів. Будь ласка, надсилайте питання безпосередньо до місця, де ті, можуть бути вирішені.
Востаннє редагувалось vBET; 21-10-11 в 03:04.
Я не звинувачую вас для Michal цього, я знаю, що це не ваша вина. Факти дуже просто, що я не зможу використовувати vBET з безкоштовні API! Мій форум є занадто великий, і обмеження досягнуто протягом 30 секунд. Так що хорошого це робить мене? І я вже зв'язався з перекладу провайдерів. Існує немає іншого способу оплати. ОТЖЕ, ще раз, не ваша вина, але вона надає vBET застарілих для великих форумах.(Якщо у вас немає кредитної картки) І це факт!Про ціни та оплата методів - ще раз зверніться з перекладу послуг - що ви очікуєте нас зробити про це?...: /
Ми буде додати підтримку для більш API, коли це можливо. До цих пір ми не мають впливу на умовах 3rd party Переклад провайдерів. Будь ласка, надсилайте питання безпосередньо до місця, де ті, можуть бути вирішені.
Стільки, скільки ви можете, будь ласка, Залишайтеся з vBET - ми шукаємо для інших провайдерів перекладу, ринок змінюється весь час...
-Якщо ви не використовуєте Google v1 більше будь ласка вимкнути очищення кеша. Нехай кеш, заповнити. Я знаю, у вас великий форум, але якщо припустити, що у вас є кешування може бути вільний обмеження буде достатньо, щоб покрити нових повідомлень. Також ви можете встановити vBET ігнорувати деякі сторінки, які ви вважаєте, що не є важливим для перекладу. Наприклад - RSS канали змінюється весь час. Може бути, ви буде відмовитися від переклади на архіву... Може бути в інших місцях...
Незабаром - ми рекомендуємо вам розглянути ще використання vBET нові обмеження покласти Переклад постачальниками 3 учасника. І знову ж таки - ми хочемо, щоб підтримувати більше.
Вам потрібно більше допомоги тут? Чи можемо ми ставимо питання, як вирішити?