Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Чи можливо це?

Режим Перегляду

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Новачок
    Розташування
    http://yuforum.net

Question Чи можливо це?

Привіт!

У мене є кілька передпродажні питання ... Я VBulletin 4.0.8 форум ... і я цікаво купити vBET ...

1. Переклад з Google Translate API для Microsoft v1 Translate API?

Мій форуму в хорватській мові (дуже схоже на сербській і боснійському мовою).
    Google Translate підтримка хорватського, сербського і боснійського мов, але Microsoft Translate API НЕ підтримувати жодну з цих мовах ...

Чи можу я перевести новий форум з Google Translate API v1 з хорватської мови на англійську мову ... , А потім перевести мій форум з англійської на інші Microsoft Translate API підтримуваних мов?

2. Якщо це не можливо ... я Можу зробити це вручну з базами даних MySQL ... переводити БД таблиці даних з англійської на інші мови з MS Translate API ... це можливо з vBET ?

Або ... з деякими іншими скрипт ... або ... якось інакше це зробити?

3. Google Translate API v2 є дуже дорогою послугою для мене (і, ймовірно, для всіх тих, хто середніх і великих форуму) .. GT_API_v2 ... 1 M символів = 20 $ ... ?!?!? ...

Я маю на VB4 бази даних ... тільки в таблиці "пост" ... В "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M символів ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
    ВІД повідомлення

В інших таблиць БД ... як таблиця "нитка" ... назва ... ключові слова ... таблиці "тег" ... таблиці "Фраза" ... інші плагіни VB ...

Давайте припустимо, що наш форум має в цілому 500 млн. знаків ... Google Translate API v2 ... переклад мій форум тільки до однієї іншу мову ... Це буде коштувати мені ... (1 М = $ 20) ... 500 м = $ 10,000 доларів

Якщо я перекладаю мій форум в ТОП 20 мов ... Це буде коштувати мені ... 20 х 500 M = $ 200,000 доларів

Хто буде платити стільки грошей за це? ... Я знаю ... Не буду!

Conclussion: Google має змінити це, щоб ... 1 M символів = максимум $ 1 долар

Я помиляюсь?

4. Чи можна перевести тільки деякі форуми ... не всі форум і всіх форумах?

Завдяки відповіді,

Ручний
    Востаннє редагувалось Manual; 30-09-11 в 00:23.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •