Привіт!
У мене є кілька передпродажні питання ... Я VBulletin 4.0.8 форум ... і я цікаво купити vBET ...
1. Переклад з Google Translate API для Microsoft v1 Translate API?
Мій форуму в хорватській мові (дуже схоже на сербській і боснійському мовою).
Google Translate підтримка хорватського, сербського і боснійського мов, але Microsoft Translate API НЕ підтримувати жодну з цих мовах ...
Чи можу я перевести новий форум з Google Translate API v1 з хорватської мови на англійську мову ... , А потім перевести мій форум з англійської на інші Microsoft Translate API підтримуваних мов?
2. Якщо це не можливо ... я Можу зробити це вручну з базами даних MySQL ... переводити БД таблиці даних з англійської на інші мови з MS Translate API ... це можливо з vBET ?
Або ... з деякими іншими скрипт ... або ... якось інакше це зробити?
3. Google Translate API v2 є дуже дорогою послугою для мене (і, ймовірно, для всіх тих, хто середніх і великих форуму) .. GT_API_v2 ... 1 M символів = 20 $ ... ?!?!? ...
Я маю на VB4 бази даних ... тільки в таблиці "пост" ... В "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M символів ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
ВІД повідомлення
В інших таблиць БД ... як таблиця "нитка" ... назва ... ключові слова ... таблиці "тег" ... таблиці "Фраза" ... інші плагіни VB ...
Давайте припустимо, що наш форум має в цілому 500 млн. знаків ... Google Translate API v2 ... переклад мій форум тільки до однієї іншу мову ... Це буде коштувати мені ... (1 М = $ 20) ... 500 м = $ 10,000 доларів
Якщо я перекладаю мій форум в ТОП 20 мов ... Це буде коштувати мені ... 20 х 500 M = $ 200,000 доларів
Хто буде платити стільки грошей за це? ... Я знаю ... Не буду!
Conclussion: Google має змінити це, щоб ... 1 M символів = максимум $ 1 долар
Я помиляюсь?
4. Чи можна перевести тільки деякі форуми ... не всі форум і всіх форумах?
Завдяки відповіді,
Ручний