Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 17 з 17

Тема: Видалення проблема - MySQL помилка

може забезпечити виправити таким чином ми можемо видалити? THX

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від tsak76 View Post
    maube він повинен робити, що у нас видалення всіх середніх груп користувачів, що додає vbet
    Це відмінна підказка. Насправді цей запит виконується під час очищення додаткових груп. Ми були не в змозі відтворити, бо ми відчував vBET - Ви змінили vBET, тому така поведінка навіть не помилка, просто усунення неполадок, пов'язаних з вашою особистою змін до vBET. І саме тому у вас є порожня () у запиті (без vBET ролей було знайдено, і ті, припускають, щоб існувати).

ОТЖЕ, щоб уникнути цієї проблеми, будь ласка:
    1. Відкрити файл / Входить / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Коментарі або видалити всі його тіло - everyting до закриття} перед функцією vbet_removeGroupFromMembers (Але без нього)
    ПРИМІТКА:

Будь ласка, скажіть зробив це допоможе

На жаль vbet ще дуже нестійкі, це сталося на моєму сайті також і я повинен був зробити оновлення VB для того, щоб виправити це. Тепер я бачу одне й те саме і тут так що його vbet пов'язаних

Завантажено з ImageShack.us
    Це з теми для цього потоку. Для нових питання відкритим нового потоку. Незабаром - швидше за все, це не помилка, і ви просто заблокований переклад провайдера. Немає більше тут - будь ласка, відкрийте нову тему, якщо вам потрібна підтримка в цій галузі. Як я розумію, що це не так, тому що ви в процесі деінсталяції vBET.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Це відмінна підказка. Насправді цей запит виконується під час очищення додаткових груп. Ми були не в змозі відтворити, бо ми відчував vBET - Ви змінили vBET, тому така поведінка навіть не помилка, просто усунення неполадок, пов'язаних з вашою особистою змін до vBET. І саме тому у вас є порожня () у запиті (без vBET ролей було знайдено, і ті, припускають, щоб існувати).

ОТЖЕ, щоб уникнути цієї проблеми, будь ласка:
    1. Відкрити файл / Входить / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Коментарі або видалити всі його тіло - everyting до закриття} перед функцією vbet_removeGroupFromMembers (Але без нього)
    ПРИМІТКА:

Будь ласка, скажіть зробив це допоможе
    я видалив його, але під час спроби видалити...

Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції vbet_removeDefaultLanguageGroups() plugin.php(1522): eval () будуть кодом на лінії 14
    Востаннє редагувалось tsak76; 05-10-11 в 16:53.

я видалив його, але під час спроби видалити...

Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції vbet_removeDefaultLanguageGroups() plugin.php(1522): eval () будуть кодом на лінії 14
    Не вважаю, щоб видалити функцію - просто його тіло (так що все, що після підпису функції і перед закриттям}). Функція, сама повинні залишитися. Вибачте, якщо я didn't зробити його ясним.
    Востаннє редагувалось vBET; 06-10-11 в 00:46.

Все ще потребуєте допомоги тут, або Остання відповідь дозволяють вирішити це питання?

Немає відповіді - передбачається, що вона вирішена. Якщо проблему все ще існує тільки Пишіть тут.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •