Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Пропозиції

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Пропозиції

Вони більше схожі, ніж пропозиції за функціональністю, але я думаю, вони були б корисним доповненням.

1. Я бачу, що якщо те ж саме слово з'являється декілька разів на сторінці, він відправляється в перекладі двічі.
    Наприклад, протягом двох випадаючих меню виберіть, Ви можете побачити це в URL: & д = Вибрати & д = Вибрати

Шляхом перекладу вибираються повинна бути перероблена, так що прохання не була представлена в два рази (в даний час, що і Google і Bing API можуть бути жорсткі обмеження і платежі)

2. Якщо переклад не виконується, так використанні межа досягнута, показати вихідний текст, а не порожні рядки.

3. Не видаляти вкладки і поглиблень від вихідного коду. Це не поліпшує продуктивність і тільки робить джерело важче змінити або спиратися на ті з нас, хто любить плескатися в PHP.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт

1. Так, ви маєте право про це нам. Це був не питання до й тому що це не поширений випадок, це було навіть для роботи краще не перевіряти це світ вже в перекладі черги. Зараз це може безпечної кілька центів. Ми будемо дивитися ближче до наших алгоритмом.

2. Це дасть невеликий вплив на продуктивність, але вона не повинна бути дуже помітними. Ми будемо модернізувати це.

3. Ми не хочемо заохочувати змін коду - це призводить лише до запитань.

Звучить добре! Я все ще використовують 3.3.3 і для настройки та інтеграції з reviewpost і PhotoPlog мені довелося внести деякі зміни в код ... Я вже згадував про це в якості ще однієї пропозиції, все ж.

Ще одна пропозиція:

4. Встановити CURL тайм-аут на переклад запитів. Все, що потрібно більше часу, ніж на 1 секунду, ймовірно, слід бути вбитий (ця зміна буде добре поєднуються з № 2, навіть якщо ви не кеш оригінального тексту).

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •