Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 40

Тема: Основні питання перекладу

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Чи повинен я зрозуміти вас правильно - ви не використовуєте Microsoft? Це не було ніколи включений, на вашому форумі? Зверніть увагу, що Microsoft є місячний ліміт, так що, ви досягнете межі вам доведеться почекати до наступного періоду часу. Це не денний ліміт. Але якщо ви ніколи не використовували Microsoft до цього ви не повинні досягти межі. Прохання уточнити - Ви не використовуєте його зараз або ви не використали його зовсім.

У мене є мій межа для Google встановлений в 100000 perday так з моїми настройками вище, коли я досягти цієї межі і більше не отримувати результати від платних Google буде вільним API, потім починають виробляти результати?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    У мене є мій межа для Google встановлений в 100000 perday так з моїми настройками вище, коли я досягти цієї межі і більше не отримувати результати від платних Google буде вільним API, потім починають виробляти результати?
    Ні. На даний момент vBET просить переклад тільки одного провайдера (залежно від вашого форуму конфігурації). Якщо є помилки у відповідь ми не просимо іншого постачальника. Ви можете створити новий запит функції для цього, якщо ви відчуваєте, що це важливо.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •