Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Субдомени окремих мов.

Default Субдомени окремих мов.

Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Буенос-días.He дивився на список функцій, але одне, що я бачу, якщо харчування implementada.Se окремих піддоменів мови, наприклад: Якщо користувач вводить іспанською та введіть "es.midominio.com" показати всі повідомлення на іспанській мові (і ті, іншої мови, це показує, переклад іспанська). Якщо користувач вводить "fr.midominio.com" для відображення сторінок і повідомлень на французькій мові juntamente.Esto мати в vBET?
    Original text
    Востаннє редагувалось r.dziadusz; 28-09-11 в 07:37. Причина: BBCode редагувати

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

vBET не підтримує піддоменів прямо зараз. Ми додаємо / CODE / в URL - ви можете побачити приклади на нашому форумі, натиснувши на прапори.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    vBET не підтримує піддоменів прямо зараз. Ми додаємо / CODE / в URL - ви можете побачити приклади на нашому форумі, натиснувши на прапори.
    Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Я SMF форум переведений на п'ять мов і мов в підобласті. Тепер я хочу перейти до Vbulletin і Google зберігати посилання як вони генерують багато трафіку. Посилання Ви думаєте, буде те ж саме.
    За даними Google Webmaster Tools, кожен піддомен пов'язане з мовою, так що якщо WWW субдомен пов'язано з іспанської, можна пов'язати suchas не розуміють відпочинку.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Повторно будь ласка зауважте, що якщо ви використовуєте Htaccess щоб 301 старі URL переадресації нові один потім Google буде індексувати її без будь-яких сипучих. На даний момент vBET не підготовлені в відстеження перекладу для підтримки суб-доменів. Ми можемо вивчити можливість зміни. Будь ласка, відкрийте новий потік в функцію запиту. До цих пір ми не бачили як високий пріоритет.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •