Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Cpu проблеми і повільніше форумах, менше доходів

Default Cpu проблеми і повільніше форумах, менше доходів

Я купив цей мод з ліцензією і чекаючи, що мої доходи AdSense буде краще.
    Але за останні 10 днів моїх сайтів настільки повільно, що мої доходи AdSense збільшитися майже в півтора ..
    Кожен день я отримав 10 баксів менше income.So я втратив як мінімум 100 доларів.
    Для невеликих форумів цей мод буде good.But, якщо ви отримали 5 років великих форумах, то він їсть ваш процесор.
    Мій сервер не поганий server.It має 4 Гб rams.Although це дуже потужний я отримав цю проблему.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, зроблені конфігурації оптимізації. Якщо у вас є багато контенту, то це повинні бути переведені, а також багато нових зв'язків виробляє багато нового руху. Також зверніть увагу, що сторінка створена набагато швидше, після перекладу в кеші. Так перший переклад буде повільніше, тому що Google має дати нам перекладених текстів. vBET успішно використовується дуже великий форумах.

Я напишу статтю про vBET конфігурацій, які можуть допомогти вам зробив переклади дешевше (я додам посилання в новій відповідь тут). Також зверніть увагу, що 3.3.0 буде мати багато додаткової оптимізації, які будуть зроблені ще більш швидким і щоб ресурси дорогої (особливо для кеш-пам'яті і перенаправлення).

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Тут у вас є питання і відповіді про продуктивність. Будь ласка, парою ці інструкції (зокрема, про надання меншою переклади на початку і блокування роботів для не відповідних перекладених сторінок):
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Також, будь ласка, подивіться сюди, щоб вірити, що покупка vBET було дійсно хороше рішення, навіть якщо ви не знаєте як це зробити на самому початку:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ми сподіваємося, що інструкції допоможуть і ще один раз - 3.3.0 буде мати безліч додаткових поліпшень продуктивності при новій системі кеш-пам'яті (окремі таблиці для кожного перекладу буде зроблено індекси менше і швидше +, ми розглянемо питання про підтримку другого рівня кеш-пам'яті) і поліпшених перенаправлень (м'яко вбивство майбутнє покоління сторінку, якщо перенаправити вже відбувається - це буде безпечним для вашого процесора буде нових повідомлень в перекладених сторінок і зміни перекладів На сторінках).

Я б порекомендував вам включити тільки 10 кращих мов Інтернету в найбільшою мірою. Десять Інтернет Мови - Світ Інтернету Статистика

Ви, можливо, захочете глянути на оптимізацію вашого сервера. Я знайшов глагов оптимізації був також великою допомогою. В. Б. Оптимізація 1.3.2 - vBulletin.org форум

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •