Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 13

Тема: Проблеми з форматування сторінки лише для членів

Default Проблеми з форматування сторінки лише для членів

Мій сайт на 100% переведений для гостей, але, коли члени Логін і переглядати сторінки вимагають деяких "зайвих" переказів з-за більш тексту на сторінках.

Це цілком нормально, за винятком, коли ви переглядаєте сторінку як члена у вас є, щоб оновити (F5), стор 2-3 разів, перш ніж все відображається правильно.

Я додав деякі зображення пояснити.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Востаннє редагувалось Snake; 12-09-11 в 19:58.

Пенсіонер;)

Привіт
    Проблема, здається, в перекладі API, бо як тільки перекладений текст зберігається в кеші, щоб він міг бути використаний правильно, але "зайвих" перекладів необхідно, щоб зв'язатися з Google / Microsoft API.
    Використовують Google або Microsoft API для перекладу?
    Якщо Microsoft, будь ласка, переконайтеся, що ваш ідентифікатор Microsoft API є правильним, якби Google, будь ласка, прочитайте цей пост: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Крім того, проблема може бути у вашому сервері, необхідно з'ясувати, якщо є вихід заблокований зв'язку

Я згоден з тим, очевидно апі зупиняється, і зайняти 2-3 йде, щоб отримати повний переклад.

Im використанням Google API, погано прочитав FAQ і доповісти, спасибо.

ОТЖЕ, я не заблокований Google, це тільки здається, що вони обмежують кількість querys за один раз.

Як це виправити?

Пенсіонер;)

Якщо ви не заблокований Google і ваш вихід з'єднання не блокується, а також відсутній перенаправлення проблеми. Може бути, ви могли б спробувати використовувати Microsoft API, і тоді ви побачите, чи є improvments.
    Також пам'ятайте, що, найближчим часом, вам доведеться заплатити за використання Google API.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Snake View Post
    ОТЖЕ, я не заблокований Google, це тільки здається, що вони обмежують кількість querys за один раз.

Як це виправити?
    Як пише Радек ви можете використовувати Microsoft API. Зверніть увагу, що Google ставить обмеження на переклад API v1 для підготовки користувачів для закриття у грудні. Таким чином, ви також можете перейти на платний на (я знаю, ви не хочете, щоб з іншого поста).

Існує також інше рішення! Ми виявили, деякий час тому, що якщо занадто багато запитів переклад збираються Google занадто часто то Google робить час штрафи. Як ми бачимо зараз, це також штраф служби заперечення, але ... У нас є спеціальний параметр для цього! Будь ласка, перейдіть на Адмін -&ГТ; від Vbet -&ГТ; переклад постачальник і встановити Затримка між перекладами. Це додасть визначені часу затримки між перекладу запитів, так що якщо причина в тому, занадто багато запитів в короткий період часу, то вона буде вирішена. Будь ласка, зверніть увагу, що навіть з цієї затримки набору ви можете мати ваші переклади швидше! Так само, як я написав Google може дати час штрафи, тому очікування трохи на стороні сервера може зробити весь переклад швидше

Крім того, якщо вид, що Google обмеженою довжини не більше одного запиту, або максимальне сегмента в одному запиті, то досить встановити менші значення для констант в класі vBET_Translator_Google (Див. файл / входить / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Будь ласка, скажіть вам потрібна додаткова допомога в цій галузі, або питання вирішується.
    Востаннє редагувалось vBET; 16-09-11 в 21:27.

Ви читали мої інші посади неправильно я хочу використовувати платні.

Отже, як же я це зробив? Будь ласка, дайте відповідь на мій інший потік належним чином!

Вибачте. Я зробив помилку (тільки що перевірив обговорення http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - Це була форма іншого користувача - ім'я користувача також починається з S ). Не потрібно кричати - я піду на всі теми, які все ще чекають відповіді. Ви можете дати мені точну адресу тут, якщо ви хочете Я перевіряю по одній посаді від останніх 2-3 днів - мій ноутбук зазнав аварії і Радек дбав про форум.

Якщо ви хочете використовувати Google Translation API V2 - досить просто встановити новий реліз vBET4.x, перейдіть до Admin CP - > vBET - > Переклад провайдерів і встановити відповідні критерії. Ви знайдете там всі описи з відповідними посиланнями, як отримати Google API ключ і так далі.

Будь ласка, розкажіть ще потрібно допомогти з проблемою, описаної у цій темі

PS. Просто пам'ятати, що це 3.x суб-форуму. Ми забезпечимо Google Translation v2 підтримки найближчим часом в vBET3.x - вона знаходиться на стадії тестування зараз. Кодекс зміни вже зроблено.
    Востаннє редагувалось vBET; 16-09-11 в 21:42.

Я знаю, що це VB3 форум, чат працює VB3 ось чому я тут повідомлення

Коли VB3 підтримки apiv2?

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Я був редагування мого останнього посту, коли ви посилаєте вашу відповідь - так, будь ласка, перевірте там посилання вище. Вибачте за біда - я сумую, що це 3.x суб-форуму на початку - моя вина: P

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •