RSS-трансляція підтримується. Ми не в змозі відтворити питання на нашому форумі - будь ласка, дайте нам посилання на RSS годувати які ви описуєте.
Також, будь ласка, поясніть, що ви розумієте під "назву шаблону" і "тіло шаблон"? Який тип RSS ви описі?
Я говорю про лівому меню в AdminCP: "RSS-канали» -> «Додати RSS-потік", де ви можете імпортувати freeds із зовнішніх джерел і каналів автоматично розміщуються в якості теми на Вашому форумі.
Спробуйте додати стрічку з будь-якого джерела, і ви побачите мови тегів не вистачає в результаті потоків (Припустимо, корми на англійській і ваш форум в poslish, то повідомлення потреби теги corrosponding на мовні настройки користувача (англійською мовою) Робот використовує для розміщення корми).
Востаннє редагувалось krisp; 20-12-09 в 18:48.
Отже, ви хочете перевести спеціальні зовнішні канал RSS?
Ви не можете використовувати мову BBcodes таким чином. Він не підтримується (переміщення цієї теми, щоб показати запитів).
Якщо ви імпортувати деякі інші матеріали просто імпортувати його в тому ж мовою, ваш форум. Так що просто це буде переведена з іншої частини сторінки - коли хтось перекладати сторінки він також буде переводити зміст RSS-каналу, який ви включили.
Це те, що ви маєте на увазі?
Ну проблема в тому, що, якщо RSS-канал англійською мовою - він буде показувати на англійській мові в джерелі адрес. Але його правильне воно буде переведено на інші URL, мову.
Не розумію. Як ви можете бачити це на джерело сторінках? Якщо сторінка англійською мовою, то він повинен бути в порядку, щоб бачити це англійською мовою.
Чи можете Ви навести приклад того, що ви маєте на увазі / необхідно / бажано?
********************....
Востаннє редагувалось krisp; 17-01-10 в 17:00.
Мій форум датська.
Тому, коли повідомлення RSS бот його посади як користувач з мови яких включена опція = датська, але розміщення на англійській мові.
Так що ж відбувається?
Ну всі мови перекладається просто відмінно .... крім датського ... немає датський переказ можна знайти де завгодно ... є англійською, де має бути датська.
Рішення: Якщо тільки бот RSS повідомлень, як користувач зі встановленим параметром мови на англійську, тоді все буде в порядку. Але RSS-бот ігнорує мовні параметри для RSS-бот-користувачів і діє як свого встановлений в данській завжди.
Я розумію зараз. Можливо, в майбутньому ми будемо також підтримувати переклад зовнішнє вміст. На даний момент рішення для Вас є включення RSS канали на датському мовою. Я розумію, що це може бути важко знайти тих. На даний момент у нас є багато планів з vB4.0 так що доведеться почекати.
З низьким пріоритетом, але прийняв
vB4.0 є пріоритетним звичайно. Однак, як ви тримаєте підрахунок голосів, будь ласка, розглянути цей новий голос від іншого користувача кажучи, що підтримка для переказу зовнішнє вміст було б корисно.