Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Запуск гостей кешу з CDN?

Default Запуск гостей кешу з CDN?

Я помітив, що Існують буквально мільйони файлів, що створюються в кеш-файла гостя. Мені було цікаво, якщо вона буде коштувати, які обслуговують ці файли з CDN, щоб заощадити трохи смуги пропускання на веб-сервері. Чи буде простий спосіб зробити це?

Нині я використовую відро MAX CDN. Мені не потрібно завантажувати файли кешу для гостей CDN, так як це дзеркало, але це буде додаткова приємна особливість мати, а не просто дзеркальне все.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Зверніть увагу, що гість кеш служить повний кеш-файлів тільки для користувачів, які не пройшли ідентифікацію Тому, перш ніж такий файл зчитується спочатку ми повинні визнати, робить користувач увійшов в систему в реальній системі. Крім того, необхідно переконатися, що всі генеруються файли приходять до додаткової. Будь ласка, зверніть увагу, що для важливих сторінок за замовчуванням часу кеш жити знаходиться всього в 1 годину. І у випадку, якщо Ви визнаєте, що деякі сторінки в кеш, то ви повинні перенаправити там в якийсь внутрішній шлях (не може бути в браузері, інакше Google буде сходити з розуму) замість потокового від реальних форумі. так що можуть бути деякі проблеми. Тим більше що vBET визнає кеш актуальна на файл метаданих, тому передбачається, що файл існує в локальній файловій системі прямо зараз (ще це може бути порожній файл тільки, щоб тримати метаданих).

Я не знаю деталей CDN - Чи можете ви надати посилання на сторінку з додатковою інформацією з цього приводу? У цей момент у мене немає чого прийти знання сказати, як саме це зробити.

На мій погляд це для статичного контенту. Гість кеш не стоїть на місці:
    1. Він використовується тільки для гостей
    2. Вона оновлюється досить часто (за замовчуванням раз на годину)

Я пропоную, щоб поставити запитання, щоб MaxCDN про обмеження і можливість використання його в такому випадку.

Їхні послуги можуть бути використані як файл депозитарію, механізм просто повинен бути там, щоб завантажувати і вивантажувати з їх їзди. Щось на зразок Amazon S3 може бути кращим варіантом для цього, оскільки він обов'язково не повинен бути поширений серед різних серверів. Я думаю, головне, щоб гість кеш займає так багато місця на своєму сервері, що вона стає все більш дорогим для резервного копіювання все. Просто Росія папка була 23GB, перш ніж я прибрав її.

Можна опустити каталог кешу під час резервного копіювання або відключити гість кеша для деяких сторінок. Щось за щось - ви використовуєте більше жорсткий диск (який є дешевим) і спасибі, що менше пам'яті і процесора. Гість кеш кеш повну потужність HTML - саме тому вона є дорогою у простір на жорсткому диску, і саме тому вона так велика для вашого процесора і пам'яті.

Про зберігання в зовнішніх сервер - ми не підтримуємо це прямо зараз. Ми можемо допомогти даючи натяки про те, як вона працює зараз, і де шукати, якщо ви хочете зробити зміни.

Я думаю, головна причина для бажання для зберігання речей на CDN є швидкість (сервер буде ближче до користувача), і, коли файли, такі як, які зберігаються у мене в файлової системі вони йдуть в резервні диски, які можуть дорого обійтися, особливо коли ви зберігаєте концертів файлів, які вам не потрібні для резервного копіювання.
    Востаннє редагувалось tavenger5; 22-09-11 в 23:11.

FYI перш ніж я почав видалення кешу папки мої vbet_guestcache папка за 280 г. Це багато місця для однієї програми, бере гору. Не кажучи вже у мене тільки 10 перекладів включено.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •