Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 12

Тема: vBET 4.4.2 виходу

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Default vBET 4.4.2 виходу

Привіт

Так що цей реліз додана підтримка Google Translation API v2. У цей момент він підтримує 3 переклад API:
    • Google Translation API v1 (доступно тільки до 1 грудня 2011)
    • Google Translation API v2 (платний)
    • Переклад API Microsoft (безкоштовно)

Прямо зараз, якщо ви хочете використовувати платні Google API, ви повинні включити Google Translation API v2 вручну прямо зараз (Admin CP-> vBET-> переклад Додаток-> Використання Google API v2. Після 1 грудня ми видалимо цю опцію, оскільки буде ніякого вибору більше.

Будь ласка, зверніть увагу, що нові значення за замовчуванням для старі параметри не впливають на форумах під час оновлення (у вас буде свій старе значення). Проте для нових параметрів (наприклад, які таблиці повинні бути очищені) у вас буде наша значення за умовчанням, тому що у вас не було попереднє значення там.

Таким чином, в коротких словах: цей реліз готовий дати вам безкоштовні переклади та дозволяє шляхом зміни конфігурації для підтримки всіх 53 мовах.

Нове:
    • Підтримка Google Translation API v2
    • Конфігурація кешу очищення (які мови повинні бути очищені)

Зміни:
    • Конфігураційні установки vBET готові до вільної переклади

Помилок Виправлено:

Відмінно! Якщо я upgrad від VB3 до VB4 використовувати vbet4 буде мій кеш доведеться починати все спочатку?
    Востаннє редагувалось Snake; 01-09-11 в 22:00.

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Відмінно! Якщо я upgrad від VB3 до VB4 використовувати vbet4 буде мій кеш доведеться починати все спочатку?
    Ні - кеш буде залишатися як є. Просто зробив оновлення - не перевстановити (не видалити і встановити знову - під час видалення всіх кеш таблиці видаляються). Зверніть увагу, що vBET3.x також буде підтримувати Microsoft Переклад API і Google Translation API v2 - це наш головний пріоритет зараз Так що вам не доведеться оновлювати весь VBulletin і всі ваші плагіни тільки для цього.

Проте якщо у вас є ліцензія на VBulletin 4.x Я особисто думаю, що це цілком хороший двигун і варто оновити (просто бути готовим до питань

Text automatically translated from: Russian to: Ukrainian
    Translated text
    а як встановити на форум vBulletin 3.8.7 підкажіть ??((( (безкоштовну версію)
    Original text

Пенсіонер;)

Привіт,
    Будь ласка, прочитайте про VBulletin 3.x звідси VB3 загальних дискусій - vBulletin.org форумі якщо ви хочете, щоб запитати про безкоштовна версія vBet наш продукт для vBulletin 3. x, будь ласка, відкрийте новий потік в Безкоштовна версія vBET2.3.x

Де я можу отримати інформацію про платних послуг на Google? Скільки це буде коштувати, і як її встановити через них? Дякуємо.

Quote Повідомлення від Taurus View Post
    Де я можу отримати інформацію про платних послуг на Google? Скільки це буде коштувати, і як її встановити через них? Дякуємо.
    Погляньте сюди Платна версія Google Translate API тепер відкритий для бізнесу - Google Translate Блог він може працювати дуже дорогий для форумів, вони будуть коштувати $ 0,05 у розрахунку на 500 слів!

Я просто взяв середню нитку 9 повідомлень, Включаючи всі postbit тексту було 3456 слів що відповідає $ 1,76!, Так що переклад буде коштувати абсолютне щастя!

Є безкоштовний API збирається повністю? чи є альтернатива, як bablefish AltaVista це?
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 04-09-11 в 18:28. Причина: Доданий розрахунок вартості!

Будь ласка, майте на увазі вартість я дав вище, тільки для один переклад.

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Погляньте сюди Платна версія Google Translate API тепер відкритий для бізнесу - Google Translate Блог він може працювати дуже дорогий для форумів, вони будуть коштувати $ 0,05 у розрахунку на 500 слів!

Я просто взяв середню нитку 9 повідомлень, Включаючи всі postbit тексту було 3456 слів що відповідає $ 1,76!, Так що переклад буде коштувати абсолютне щастя!

Є безкоштовний API збирається повністю? чи є альтернатива, як bablefish AltaVista це?
    Ось докладна цін на Google Translation API v2: Ціни та умови Google - Google Translate API v2 - Google Code
    Вона становить $ 20,00 за 1 000 000 символів. Це рахунок в символи, не в словах.

Також існує жодних часових обмежень для кешування Google Translation API v2 результати. Таким чином, ви не маєте до платних знову і знову для того ж самого перекладу. Так що ваші розрахунки не пропустіть одне - що після переклад першої ниткою, vBET вже кешовані пропозиції для статичних елементів графічного інтерфейсу. Також відповідно до ваших результаті у вас в одному потоці, 9 повідомлень з коротким кількість символів 17 600 - це робить в середньому майже 2 000 символів в одному повідомленні. Це не типовий приклад. Багато повідомлення мають менше 60 символів (як і Ваш попередній пост). Наприклад, це дуже відповідь менше 1300 символів, і це довгий відповідь, як на багатьох форумах. Звичайно, немає будь-якого правила, але я думаю, що ви налякати себе до смерті, використовуючи тільки один приклад, який не є надто загальною для багатьох форумах.

У всякому разі - ціни, як ціноутворення - це до Google, як вони хочуть продати свої послуги і до користувачів вони будуть користуватися цими послугами чи ні.

Відповідаючи на питання про безкоштовна альтернатива - Так - vBET4.x вже підтримує повністю безкоштовно Microsoft Переклад API -Він не підтримує мови, що так багато, як Google, але це ще 35 мов. Так vBET відвідувачі можуть насолоджуватися вільний перекладу, навіть після того, як Переклад Google API v1 буде закрито. По крайней мере, як довго API перекладу Microsoft є безкоштовним, але тут ми готові також розвиватися - vBET тепер дозволяє легко додати новий Переклад API.
    Востаннє редагувалось vBET; 04-09-11 в 19:36.

Майкл, дякую за докладну відповідь, я розумію, що ви намагаєтеся сказати, але, на жаль, приклад я дав дуже часто в моїх форумах, у мене є багато набагато більше часу.

Я радий, що, якщо я намагаюся платна послуга Google, і він працює занадто дорогим я все одно ба можемо запропонувати переклади на мій форум

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •