Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Авто повернутися до Англійському, якщо англійська мова є профілю

Default Авто повернутися до Англійському, якщо англійська мова є профілю

Я вже приховувати прапори з англійської користувачами через шаблон умовні, але тепер я хотів би скористатися цією перейти на наступний рівень, як англійська-говорящих користувачів в інших країнах, які мають свої мовні настройки браузера встановлений іноземною мовою, але земля, на переклад сторінок наш сайт при пошуку Google хочете автоматично зору англійською мовами, а не перекладені версії.

Для того, щоб зробити це, я написав наступний код.

Однак, як я не те, що знайомі з внутрішньої роботи vBET, я не знаю, куди його і як для її завершення. Не могли б ви допомогти мені з цим?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Який плагін / файл буде йти в цьому?
    -Що б я поставив на місце «повернутися мови на англійську?

Спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

У цей момент користувач повинен бути автоматично перенаправлені на це за замовчуванням мову vBET. Перевірте це і, якщо не працює, то дайте нам знати - ми будемо рухатися цим потік для повідомлення про помилку. Будь ласка, зверніть увагу, що кукі повинні бути включені, щоб це працювало (до Увійти немає інформації про користувача, так що ми встановили час життя кукі і, коли користувач заходить з того ж браузера він перенаправляється ще до Логін), і це відбудеться тільки на початку сесії (інакше користувач не зможе змінити мову вручну).
    Востаннє редагувалось vBET; 15-12-09 в 23:51.

На початку сесії, так, мова змінюється.

Однак, давайте говорити, що я увійшов в систему і мову за замовчуванням використовується англійська мова.

Припустимо, що мій браузер мовою є польська мова, і коли я Googled термін, мій сайт підійшов як результату. З'явився, я був доставлений в mysite.com / форум / PL / thread.html. Для моїх цілей, я хочу, щоб користувач автоматично перенаправляється на mysite.com / форум / thread.html, якщо їх профіль мовою є англійська.

В іншому випадку, люди за межами США, які вільно володіють англійською мовою можуть бути прийняті для перекладені версії сайту, і, очевидно, авто-переклад гірше, ніж в англійській версії для них.

Тому, якщо можливо, не могли б ви запропонувати деякі покажчики з моїм вище код? Я дуже ціную допомогу. Велике спасибі заздалегідь!

Я розумію ваш сценарій, але це дуже рідко. Якщо хтось вже є на вашому сайті чому він повинен це Google? Коли хтось ні, і Google його, а потім нова сесія створюється таким чином він буде перенаправлено.

Причина, чому ми до цих пір роблять обговорення (чому ми не приймаємо цього ще немає), тому що якщо ми внесли зміни, як ви хочете, то користувачеві буде не в змозі взагалі змінити переклад - тому що він завжди буде направлений в свою мову за замовчуванням, навіть якщо він натисніть деякі прапор. Саме тому ми зробили це перенаправлення тільки на початку - бо після цього користувач може вільно йти, куди він хоче, і будь-який переклад він хоче.

Це дійсно, як ви хотіли б вести себе ваш форум. І чи є сценарій, який ви дали це можливо в реальності. Тому що в 99,99999% випадків він буде працювати, як ви хочете - якщо який-небудь користувач буде йти до вас зовнішні посилання і вже є рахунок в стандартний набір мов, то він буде перенаправлений як ви хочете. А якщо він вже відкрив ваш форум, то:
    - 1 - навіщо йому туди з іншого місця, якщо він вже є?
    - 2-й - навіть у таких незвичайних випадку він може просто натиснути прапор, бо він знає ваш форум і знає, що відбувається.

Зверніть на це увагу. Ми не хочемо, зроблені наше прохання в якості офіційних змін, оскільки аргументи вище. Але якщо ви дійсно все ще думаю, що це гарна ідея для Вас ми дамо вам кілька обійти vBET 3.2.x (в 3.3.0 ми змінили місце перенаправлення, а також зробив його краще для продуктивності).

Будь ласка, надайте мені обхідний шлях.

Хоча ваш пункту цілком справедливо, цей сценарій був фактично стикається користувач і повідомив мені, див. тут: PentaxForums.com. Я згоден, що більшу частину часу, це не буде проблемою, але мені подобається мати свій сайт на 100% досконалий!

Річ з обхідний шлях є те, що було б тільки зробити так, що англійська-говорять користувачі не можуть вручну змінити переклади. За допомогою шаблонів, то я вже приховані прапори для користувачів, які встановлюють англійської мови в їх профілі. Отже, суть це, якщо ви хочете переклади, або вибрати щось, крім англійської, або переглянути форум в якості гостя. Таким чином, я хотів би обійти.

Спасибі велике за увагу, і я радий чути, що ви готові мені допомогти в цьому питанні. vBET працює дуже добре з мого сайту до цих пір, і я радий, що клієнт тут!
    Востаннє редагувалось moman; 16-12-09 в 03:51.

Привіт, я виявив, що з деяких причин цей старий потік все ще не закрита. Будь ласка, скажіть вона була вирішена, або ми випадково пропустити його, і ви як і раніше потребують нашої допомоги.
    Востаннє редагувалось vBET; 07-05-10 в 15:30.

Я виявив, що в цьому немає необхідності мати щось на зразок цього. Замість цього, я розміщую це попередження в панелі навігації консультування користувачів, щоб змінити мову.

Тепер ви можете закрити цей потік.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •