Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: з використанням 1 зображення замість 52

Default з використанням 1 зображення замість 52

коли я використовую всі мови, вона хоче, може вплинути на роботу мого сайту у більш requist з 52 зображень, кожне зображення для кожної мови

я читав перед Somthing, як використовувати один образ, який містить всі icaons або прапори зображення, але я забув, де
    anywhy
    це як те, що yahoo.com використання в її лівій частині, які показують масу посилань на свої послуги, але з використанням одного зображення для всіх іконок, що вони показують

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Дякуємо за вашу увагу. На даний момент ми бачимо багато проблем з таким підходом. Якщо б ми зробили тільки одне зображення, то це буде не можливо, щоб вибрати, які прапори ви хочете мати активний.

Крім того, з 52 невеликих зображень, не впливає на ефективність реклами стільки, скільки ви можете собі уявити. Перший кеш браузера зображень, так що ті не завантажуються кожен раз. Друга ті статичного контенту, щоб він не використовувати менше ресурсів сервера тільки використовує вашу смугу пропускання.

Ми відкриті для ідей. Якщо у вас є ідея, як вирішити питання одне зображення і як і раніше дозволяють вибрати, які мови форуму хоче підтримати, ми будемо дивитися на це ближче. На даний момент такий підхід буде виродженою фактичним функціональним vBET.

та це не вплине на кнопку для кожної мови, крім нам потрібно інше зображення, щоб показати Ехен справа наліво lnaguage це показати прапор
    так що нам потрібно 2 зображення
    один для зліва направо, а інша справа наліво

я буду шукати статті пояснюється, як використовувати його

Існує кілька питань - деякі макети не мають достатньо місця і обернути зображень. Це не буде можливим, якщо тільки одне зображення буде.

Готово. Будуть включені в наступний реліз Рішення:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •